• Home
  • Op zoek naar buitenspeelgoed? Vind het hier! | Intertoys
Buitenspeelgoed

Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Intertoys!

Steppen, zwemmen, skaten of glijden: er is niets leuker dan buitenspelen. Intertoys heeft het mooiste buitenspeelgoed van merken als Smoby, Little Tikes en Out and About. Bekijk al het buitenspeelgoed.


Lees hieronder onze buitenspeelgoed blogs


Spelen in de tuin met Jantje Beton

Buitenspeel tip 1
Maak een racebaan in je tuin en houd bij hoe snel je erover doet. Probeer steeds je laatste tijd te verbeteren of houd een wedstrijdje.

Buitenspeel tip 2
Ga de tuin in en neem een bingokaart mee met daarop afbeeldingen van een dier of plant. Verzamel ze allemaal!

Buitenspeel tip 3
Bouw een parcours van je speeltoestellen en speelgoed. Speel nu tikkertje, met als extra regel dat je niet met je voeten de grond aan mag raken.

Buitenspeel tip 4
Verstop voorwerpen in je zandbak. Denk bijvoorbeeld aan een bord of kopje, munten, mooie stenen of schelpen. Graaf de schatten vervolgens samen op.

Nog meer tips?
Nog meer speeltips van Jantje Beton vind je op Speelbeweging.nl

Populaire leeftijden

De coolste skates en boards

Wie van snelheid houdt, moet de skates en skateboards van Intertoys eens uitproberen. Met dit coole buitenspeelgoed rijd je op wieltjes overal naartoe. Veel van de inline skates in onze collectie zijn in maat verstelbaar, dus kunnen kinderen er jaren van genieten. Trek jouw skates aan en organiseer een wedstrijd met je vrienden. Laat op de skatebaan zien welke trucjes jij allemaal kan met een stoer skateboard van Intertoys. Draag bij het skaten of skateboarden altijd pols- en kniebeschermers en een helm voor het vallen.


Waterpret bij Intertoys

Zodra de temperaturen beginnen te stijgen, wil je natuurlijk het allerliefst buitenspelen. Daarbij kun je af en toe wel een beetje verkoeling gebruiken. Intertoys heeft hiervoor het leukste buitenspeelgoed beschikbaar. Ga het gevecht aan en spuit elkaar nat met een waterpistool. Of neem een duik in een van de opblaasbare zwembaden van Intertoys. Je maakt het spelen in het water nog leuker met kleurrijk waterspeelgoed als duikringen en duikbrillen. Kom vervolgens tot rust op je eigen mooie luchtbed, zwemband of opblaasfiguur in bijvoorbeeld de vorm van een flamingo. In onze collectie vind je schitterend waterspeelgoed en ander buitenspeelgoed voor iedereen.


Sporten en spelen met het buitenspeelgoed van Intertoys

Voor actieve kindjes is niks leuker dan buiten lekker druk bezig te zijn. Met het buitenspeelgoed van Intertoys heb je ontzettend veel speelplezier. Van een wedstrijdje tafeltennissen tot boksen en van darten tot touwtjespringen, bij ons vind je het allemaal. Speel een potje badminton of ren lekker achter een voetbal aan. Zet de doeltjes maar klaar en voetbal tegen je vrienden. Wie scoort de meeste goals?


Een cool speelhuis van Smoby in je achtertuin

Met de speelhuizen en speeltoestellen van onder andere Smoby speel jij de leukste verhalen na. Speel samen met een vriendje of vriendinnetje binnenin het huisje. Maak een lekker gerecht in de buitenkeuken en verkoop jouw specialiteit vanuit het raam. Je kunt zelfs je eigen kruiden laten groeien met het buitenspeelgoed van Smoby.


Het buitenspeelgoed van Little Tikes

Ga lekker buitenspelen met het speelgoed van Little Tikes. De mooie glijbanen in leuke kleuren kun je overal in de tuin neerzetten. Loop het trappetje op en glijden maar! Daarnaast kun je op een driewieler van Little Tikes stappen en overal naartoe fietsen.


Out and About buitenspeelgoed

Het speelgoed van Out and About zal jou veel plezier geven. Met Out and About blaas je de grootste bellen en creëer je de mooiste zandvormen. Heb waterpret met de waterpistolen of de zand en watermolen. Ook kun je met het buitenspeelgoed van Out and About een stoere sport als honkbal of basketbal doen.


Rijdend speelgoed

Ga op avontuur met het rijdende buitenspeelgoed van Intertoys. Beweeg de Space Scooter voort door de voetplank heen en weer te bewegen, hoe cool! Daarnaast kun je met de stuntsteps van Intertoys de moeilijkste en coolste stunts doen. Voor de allerkleinsten hebben wij loopfietsen beschikbaar, ideaal om het rijden onder de knie te krijgen.