• Home
  • Het leukste buitenspeelgoed? Ontdek het hier! | Intertoys

Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Intertoys!

Steppen, zwemmen skaten of glijden: er is niets leuker dan buitenspelen. Intertoys heeft het mooiste buitenspeelgoed van merken als Little Tikes, Smoby, NERF en Out and About. Bekijk al het buitenspeelgoed!

Buitenspeelgoed & sport categorieënPopulaire leeftijdscategorieën

Daag je vrienden uit voor een spannend gevecht

Trommel je vrienden maar alvast op, want in ons assortiment vind je de gaafste blasters van NERF. Zoek de actie op met jouw coole NERF blaster en bereid je voor op eindeloos speelplezier. Ruik jij die overwinning al?

Schiet maar raak met je blaster!

Ga op avontuur met je X-Shot of NERF blaster! Bij Intertoys ontdek je alle stoere blasters. Ga voor het meest indrukwekkende buitenspeelgoed en zet je schrap voor alle spannende gevechten die je gaat beleven.

Fleur jouw achtertuin op met buitenspeelgoed

Een speeltoestel, glijbaan, ballenbak en schommel: er is genoeg buitenspeelgoed waarmee je urenlang zoet speelt in je eigen achtertuin. Met het tuinspeelgoed bouw je jouw achtertuin om tot een ware speeltuin. Lees meer Wat dacht je van een ballenbak of groeischommel? In ons assortiment vind je schitterend buitenspeelgoed voor in de tuin. Toon minder


Waarom is buitenspelen belangrijk?

Buitenspelen is niet alleen erg leuk om te doen maar ook nog eens heel belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat er een nationale Buitenspeeldag is? Deze dag is een initiatief van Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon. Op deze dag gaat Nickelodeon de hele middag op zwart, zodat geen enkelkind afgeleid kan raken door de tv en je natuurlijk lekker buiten kunt spelen!


De nationale Buitenspeeldag is er dan ook om de voordelen van buitenspelen te benadrukken. Door buiten te spelen gebeurt er namelijk heel wat in je hersenen. Niet alleen ontwikkelen je hersenen zich beter, maar buitenspelen verbetert ook de leerprestaties.


Door het klimmen en klauteren word je motoriek steeds beter. Rennen en spelen is natuurlijk ook erg goed voor je gezondheid. Daarnaast verleggen kinderen hun grenzen tijdens het buitenspelen, bouwen ze meer zelfvertrouwen op en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden.


De stoerste skates en boards

Wie van snelheid houdt, moet de skates en skateboards van Intertoys eens uitproberen. Dit coole buitenspeelgoed is weggelegd voor de échte avonturiers. Van de stoerste skateboards tot de snelste inline skates en rolschaatsen, met het speelgoed voor buiten beleef je genoeg skateplezier!


Sporten met het buitenspeelgoed van Intertoys

Van een wedstrijdje tafeltennissen tot darten en van voetballen tot touwtjespringen, voor de actieve kinderen heeft Intertoys een breed aanbod aan sportief buitenspeelgoed. Speel een potje badminton of trap een balletje met jouw vrienden. Met welk sportspeelgoed speel jij straks buiten?


Voor welk rijdend speelgoed ga jij?

Van driewielers en traptractors tot steps en Space Scooters, als je op zoek bent naar rijdend speelgoed ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Ga op ontdekkingstocht, want met ons buitenspeelgoed rol jij van avontuur naar avontuur.


Neem jouw buitenspeelgoed mee op vakantie!

Wist je dat je het buitenspeelgoed ook heel makkelijk meeneemt op vakantie? Het strand- & waterspeelgoed is namelijk onwijs leuk om te spelen op de camping of aan het strand. Bouw je een supergaaf zandkasteel of vang je visjes met jouw schepnet, met ons speelgoed voor buiten wordt een stranddag nóg leuker.