Koop de mooiste babytelefoon voor je baby

Bij Intertoys zijn we experts in speelgoed, en zeker baby- en peuterspeelgoed experts! Zo vind je in ons assortiment prachtig, leerzaam speelgoed voor jouw baby of peuter. Kies voor een interactieve, kleurrijke babytelefoon met lichtjes en geluidjes waar je baby geboeid mee kan spelen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 5 van 5  producten
  • 14.99

    incl. BTW

  • 15.99

    incl. BTW

  • 15.99

    incl. BTW

1 - 5 van 5  producten

Leren over cijfers met een speelgoedtelefoon

Tegenwoordig gebruikt papa of mama best vaak de telefoon. Dat wil je baby ook wel! Nieuwsgierige kleintjes kunnen nu onbeperkt spelen met hun eigen babytelefoon. Deze leuke, interactieve speeltjes zijn uitgerust met knopjes, schermpjes en draaischijven die verschillende geluidjes, lichtjes en zinnetjes bevatten.


Wie heb je aan de lijn? Speel interactief met je kleintje door een telefoongesprek te imiteren met de babytelefoon. Het drukken op knopjes en het naar het oor brengen van de speelgoedtelefoon draagt bij aan de grove en fijne motoriek.


Natuurlijk zet dit babyspeelgoed bovendien aan tot praten. Misschien zegt je kindje wel zijn of haar eerste woordje! De geluidjes en lichtjes zorgen ervoor dat je kleintje geboeid is en leert over de functies van een telefoon.


Veilig speelgoed voor je baby of peuter

Bij het kiezen voor babyspeelgoed voor baby’s vanaf 6 maanden is het belangrijk om kleine en losse onderdelen te vermijden. Kinderen van deze leeftijd zijn bovendien vooral gericht op dingen als kleuren, texturen en vormen, dus bij de zoektocht naar geschikt babyspeelgoed of een mooi kraamcadeau is het handig om op deze aspecten te letten.


Onze mooie babytelefoons zijn uitgevoerd in aantrekkelijke, felle kleuren die de aandacht zullen trekken van je baby. Ook zal je kleintje gefascineerd zijn door de geluidjes en functionaliteiten van hun speelgoedtelefoon. Hoe werkt dat nu allemaal precies met die babytelefoon?


Samen met papa of mama leren ze spelenderwijs over de werking van dit bijzondere object.


Nog veel meer baby- en peuterspeelgoed

Een babytelefoon voor je baby of peuter is een prachtig cadeau. Bij Intertoys hebben we naast speelgoedtelefoons nog veel meer geweldig speelgoed, waaronder pluchen en houten babyspeelgoed. Koop het leukste interactieve speelgoed, de schattigste knuffeldoekjes en meer baby- en peuterspeelgoed.