• Home
  • Beste review | Intertoys
Maak kans op een Intertoys kadokaart t.w.v. 100,- voor jouw review

Beste review

Heb je iets bij ons in de winkel of webshop gekocht en wil je graag jouw ervaring delen? Laat een review achter en maak kans op een Intertoys kadokaart t.w.v. maar liefst 100,-. De beste review plaatsen we iedere maand op deze pagina.

Tips voor een goede review

Maar hoe schrijf je nu precies een goede review? Wij hebben een aantal tips verzameld om jou op weg te helpen. Belangrijk, een goede review kan natuurlijk zowel positief als negatief zijn. Elke mening is er immers eentje die telt.


  • Vertel ons over de speelervaring van degene(n) voor wie het product is aangeschaft en niet over de prijs of levertijd. Schrijf daarbij feitelijk en volledig, maar houd het kort en bondig.
  • Je review is geschreven in duidelijk Nederlands of Engels.
  • Zijn er specifieke functionaliteiten of andere producteigenschappen die je zijn tegen- of juist zijn opgevallen? Benoem ze en licht deze toe.
  • Leg duidelijk uit waarom jouw aankoop deze beoordeling verdient.
  • Voeg een duidelijk zichtbare foto toe aan je review zodat anderen het product goed kunnen zien. Zorg ervoor dat het product centraal staat.
  • Deel geen privacygevoelige informatie in je review. Als jij je review schrijft, zorg er dan voor dat je review geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bevat die jou of anderen kunnen schaden. Reviews met privacygevoelige informatie worden afgewezen.
  • Let op je taalgebruik en geef je mening op een nette manier. Geen aanstootgevende teksten of foto’s.
  • Is het product wat jij ervan had verwacht? Licht je antwoord toe.
  • Lees je review altijd na als je klaar bent met schrijven. Op deze manier voorkom je spellingsfouten en kun je beoordelen of je alles hebt benoemd.


Over tips gesproken: heb jij iets grappigs, handigs of bijzonders aan het artikel ontdekt dat níet op de doos stond? Deel jouw speeltips met Intertoys en maak je review extra behulpzaam!


Bekijk de actievoorwaarden

Winnaar beste review

Winnaar beste review december 2022


NERF Elite 2.0 Moto Blitz CS20Ivje

Review geplaatst op 7 december 2022

NERF Elite 2.0 Moto Blitz CS20


Geweldig

Geweldig ding dat 10 kogels achter elkaar kan schieten mbv een motor op batterijen. Ook nog eens handmatig 6 kogels in 1 keer schieten waardoor het altijd raak is. Mijn zoontje van 7 is er helemaal weg van en zijn vader misschien nog meer. Jammer dat mama altijd goed geraakt wordt. ;)



Winnaar beste review november 2022


L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuisMonique

Review geplaatst op 26 november 2022

L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuis


Super leuk speelhuis

We hebben dit clubhuis gekocht voor de verjaardag van onze 8 jarige dochter! Ze vindt het prachtig. Je kunt er leuk mee op de grond of aan je bureau spelen. Leuk als ze houden van een rollenspel met poppetjes. Ze is er zo een aantal uren mee zoet. Aanrader!



Winnaar beste review oktober 2022


Magic Mixies Magische ketel met échte mist - blauwNina1980

Review geplaatst op 6 oktober 2022

Magic Mixies Magische ketel met échte mist - blauw


Erg leuk

Leuk speeltje met erg grappig knuffeltje, maar wat de kids het leukste vinden is de mist die uit de ketel komt. Erg gaaf om dat te maken, en dan in combinatie met de toverstaf zorgt voor lekker speelplezier. Het knuffeltje is ook grappig en interactief. Alleen jammer dat je extra potions moet kopen.



Winnaar beste review september 2022


LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217Legowes

Review geplaatst op 2 september 2022

LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217


klantfoto LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217Geweldige set!

Zelf ben ik 'groot' fan van Marvel en daarom vond ik deze Lego uitvoering van Groot ook zo geweldig. Het leuke van deze set is dat je hem in vele leuke posities in huis kunt plaatsen. En hij valt dan niet eens direct op! Geweldig leuk! En leuk hoe echt het cassettebandje lijkt, zeker van een afstandje!!



Winnaar beste review augustus 2022


VTech Kidi DJ MixMirjam

Review geplaatst op 16 augustus 2022

VTech Kidi DJ Mix


Vtech Dj in wording

Ontzettend leuk DJ speelgoed voor kinderen die hun muzikale talent willen ontwikkelen. Mijn zoon is er weg van wn waant zich een echte DJ.



Winnaar beste review juli 2022


Anonymous

Review geplaatst op 11 juli 2022

PAW Patrol: De Film voertuig Liberty


klantfoto Little Tikes watertafel fonteinHeel cool speelgoed

Heel cool speelgoed. Mijn zoon is dol op de karakters van de Paw Patrol en verschillende haken en kruisbogen. Dit is het perfecte cadeau voor zijn nieuwe uitvindingen en spelletjes.



Winnaar beste review juni 2022


Renate83

Review geplaatst op 11 juni 2022

Little Tikes watertafel fontein


klantfoto Little Tikes watertafel fonteinLekker kliederen met water, urenlang vermaak

Urenlang vermaken mijn dochters van 3 en 5 zich met de watertafel. Perfect met het lekkere weer. Makkelijk te reinigen.



Winnaar beste review mei 2022


Hanneke

Review geplaatst op 30 mei 2022

Pokémon rugtas


Mooie uitstraling

Mijn kleinzoon was dolgelukkig met zijn Pokemon rugzak. Had nog nooit zo’n mooi cadeau gehad volgens hem. Het straalde ook van zijn gezicht af. Dat doet een oma goed!


Winnaar beste review april 2022


LEGO DOTS gamer armband met bedeltjes 41943Demi

Review geplaatst op 7 april 2022

LEGO DOTS gamer armband met bedeltjes 41943


Geweldige armband voor onze dochter!

‘Wat een leuke armband! Onze dochter is iets jonger dan aangegeven staat op de armband, maar ook voor haar is dit hartstikke leuk! Ze “versiert” zelf haar eigen armband en laat het vol trots aan iedereen zien. Wanneer ze weer wisselt van kleurtjes heeft ze weer een totaal andere armband!’