• Home
  • Beste review | Intertoys
Maak kans op een Intertoys kadokaart t.w.v. 100,- voor jouw review

Beste review

Wat leuk dat je een review wil achterlaten! Heb je een review flyer ontvangen in de winkel en ben je benieuwd naar tips voor het schrijven van een goede review? Bekijk dan eens onderstaande richtlijnen.


Ga naar de specifieke productpagina om jouw review achter te laten en maak kans op een Intertoys kadokaart t.w.v. maar liefst 100,-! Iedere maand verloten wij 1 Intertoys kadokaart. De beste review lichten we daarbij speciaal uit op deze pagina.


Tips voor een goede review

Hoe schrijf je nu precies een goede review? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal tips verzameld. Belangrijk, een goede review kan natuurlijk zowel positief als negatief zijn. Elke mening is er immers eentje die telt.


  • Vertel ons over de speelervaring van degene(n) voor wie het product is aangeschaft en niet over de prijs of levertijd. Schrijf daarbij feitelijk en volledig, maar houd het kort en bondig.
  • Je review is geschreven in duidelijk Nederlands of Engels.
  • Zijn er specifieke functionaliteiten of andere producteigenschappen die je zijn tegen- of juist zijn opgevallen? Benoem ze en licht deze toe.
  • Leg duidelijk uit waarom jouw aankoop deze beoordeling verdient.
  • Voeg een duidelijk zichtbare foto toe aan je review zodat anderen het product goed kunnen zien. Zorg ervoor dat het product centraal staat.
  • Deel geen privacygevoelige informatie in je review. Als jij je review schrijft, zorg er dan voor dat je review geen persoonlijke gegevens en/of foto’s bevat die jou of anderen kunnen schaden. Reviews met privacygevoelige informatie worden afgewezen.
  • Let op je taalgebruik en geef je mening op een nette manier. Geen aanstootgevende teksten of foto’s.
  • Is het product wat jij ervan had verwacht? Licht je antwoord toe.
  • Lees je review altijd na als je klaar bent met schrijven. Op deze manier voorkom je spellingsfouten en kun je beoordelen of je alles hebt benoemd.


Over tips gesproken: heb jij iets grappigs, handigs of bijzonders aan het artikel ontdekt dat níet op de doos stond? Deel jouw speeltips met Intertoys en maak je review extra behulpzaam!


Bekijk de actievoorwaarden

Winnaar beste review

Winnaar beste review april 2024


Monopoly DealRoos

Review geplaatst op 22 april 2024

Monopoly Deal


Erg leuk spel

Heel leuk spel om te spelen, ook met maar 2 personen. Super ook op vakantie. De minimum leeftijd van 8 jaar is wel terecht, zeker in het begin is het wel even lastig te snappen. Maar als je het eenmaal door hebt is het echt super leuk. En het duurt niet zo lang. Zo kan je nog eens meerdere potjes achter elkaar doen.



Winnaar beste review maart 2024


iDance keyboard met microfoonAnoniem

Review geplaatst op 20 maart 2024

iDance keyboard met microfoon


Veel sounds! Kind raakt niet uitgeluisterd!

Mooi ding. Enige minpuntje is de microfoon. Die is niet zo hard. Maar de hoeveelheid geluiden die dit ding heeft maakt veel goed. Mijn kinderen spelen er ontzettend veel op. Het geluid is mooi, er staan verschillende sounds en demos op. Je kunt er een koptelefoon op aansluiten. Het heeft mooi lampen. Echt top!



Winnaar beste review februari 2024


LEGO Icons Botanical Collection rozenboeket 10328BijnaOMa

Review geplaatst op 6 februari 2024

nijntje x Little Dutch Vintage Little Flowers knuffel - 60 cm


Super Leuke lieve Nijntje

Het is echt een super leuke Nijntje. Te groot om als knuffel in bed te gebruiken. Maar zo leuk om neer te zetten in de babykamer. Het materiaal en de kleuren zijn erg mooi. Zeker omdat het niet spierwit is.



Winnaar beste review januari 2024


LEGO Icons Botanical Collection rozenboeket 10328Chang

Review geplaatst op 16 januari 2024

LEGO Icons Botanical Collection rozenboeket 10328


Mooi boeket rozen

Een leuke set om je partner mee blij te maken. Je kan de rozen in verschillende stadia van bloei bouwen, en ze zien er goed uit. Onze zoon heeft ze in 2-3 middagen in elkaar gezet. Goede tip voor Valentijnsdag! (Ze zijn ook nog eens goedkoper dan echte rozen ;) )



Winnaar beste review december 2023


Spin Master Bitzee interactief diertjeMarijke

Review geplaatst op 9 december 2023

Spin Master Bitzee interactief diertje


Leuk eigentijds apparaatje

Een leuk cadeau voor mijn dochter. Ze wilde hem heel graag. Ze is 6 jaar, het is nog wat moeilijk te begrijpen voor haar. Leuk dat je het beestje kan aanraken en opdrachtjes kan doen. Interactief spelletje en leuk vormgegeven. Keer wat anders!



Winnaar beste review november 2023


Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje EftelingEster

Review geplaatst op 19 november 2023

Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje Efteling


Leuk spel voor de hele familie!

We hebben dit spel al verschillende keren met plezier gespeeld en het is een zeer leuk spel voor heel de familie, het blijft spannend of de heks uit het huisje komt! : -) Zeker voor de Eftelingfans een aanrader en leuk is ook dat er geluid bij aangezet kan worden zodat de heks extra "eng" wordt voor het echte Efteling gevoel! Het speelmateriaal spreekt zeker tot de verbeelding van de kinderen en is zeker ook veilig voor kinderen vanaf 4 jaar kortom een leuk spel voor jong en oud!



Winnaar beste review oktober 2023


Nijdam Sk8 Star inline skates - maat 33/36 - wit/rozeNadia

Review geplaatst op 15 oktober 2023

Nijdam Sk8 Star inline skates - maat 33/36 - wit/roze


Happy skeelers

Skeelers zijn geweldig. Onze dochter is er helemaal blij mee. Mooie kleurtjes en ze zitten goed zegt ze!! Blij mee!!



Winnaar beste review september 2023


Clementoni Gabby's Poppenhuis Super Color 4-in-1 puzzelset - 12 + 16 + 20 + 24 stukjesNadia

Review geplaatst op 24 september 2023

Clementoni Gabby's Poppenhuis Super Color 4-in-1 puzzelset - 12 + 16 + 20 + 24 stukjes


Mooie puzzel

Puzzelstukjes zijn wat lastig los te halen, maar eenmaal voor elkaar een super leuke en mooie puzzel voor mijn kleine Gabby fan!



Winnaar beste review augustus 2023


HitsterNora

Review geplaatst op 3 augustus 2023

Hitster


Heel leuk spel, gegarandeerd gezelligheid!

Hitster is een ontzettend leuk spel voor muziekliefhebbers. Wij stonden te dansen en te zingen in de woonkamer.



Winnaar beste review juli 2023


Nintendo Switch Sonic Origins PlusMelanieD

Review geplaatst op 8 juli 2023

Nintendo Switch Sonic Origins Plus


Nostalgie!

Het is echt een nostalgisch spel van vroeger. Als je dat kent dan is het leuk! Het enige is dat het ook de graphics van toen is, en na alle ontwikkelingen is dat wel even wennen weer. Mijn zoon vond het moeilijker als de spellen van tegenwoordig dus dat is misschien wel een leuke uitdaging.



Winnaar beste review juni 2023


Bestway Steel Pro Splash Junior Frame zwembad - 221x150x43 cmSharon

Review geplaatst op 10 juni 2023

Bestway Steel Pro Splash Junior Frame zwembad - 221x150x43 cm


Super zwembad!

Wat een leuk en fijn formaat zwembad! Wij gebruiken hem voor 3 kindjes met de leeftijd van 2, 5 en 7 .. alle 3 de kinderen hebben hier veel plezier aan. Raad dit zwembad ten zeerste aan!



Winnaar beste review mei 2023


Little Tikes eerste glijbaan - rozeLisette

Review geplaatst op 24 mei 2023

Little Tikes eerste glijbaan - roze


Super gave peuterglijbaan

We hebben dit product gekocht voor mijn nichtje die 1 jaar werd. Het werd supersnel geleverd en mijn nichtje vond de glijbaan fantastisch. De kwaliteit van het materiaal is gedegen en de kleuren zijn lieflijk. De glijbaan is zeer eenvoudig zonder materiaal in elkaar te zetten.



Winnaar beste review april 2023


Pokémon TCG Scarlet & Violet Miraidon Elite Trainer BoxJari

Review geplaatst op 20 april 2023

Pokémon TCG Scarlet & Violet Miraidon Elite Trainer Box


Prachtige elite trainer box

Prachtige elite trainer box met opnieuw ontworpen pokemon kaarten met grijze rand, nieuw ontworpen condition markers en prachtige promo kaart. Ook is de rarety van pokemon kaarten veranderd.



Winnaar beste review maart 2023


Funko Pop! figuur Harry Potter VoldemortAlexyz23

Review geplaatst op 6 maart 2023

Funko Pop! figuur Harry Potter Voldemort


Coole funko pop

Ik heb deze funko pop voor mijn broertje gekocht. Hij was er heel blij mee. Ik raad deze funko pop zeker aan voor harry Potter verzamelaars. Hij werd snel en goed verzonden!



Winnaar beste review februari 2023


LEGO Icons politiebureau 10278Lotte

Review geplaatst op 23 februari 2023

LEGO Icons politiebureau 10278


Mooie set

Vorige maand deze set gekocht als aanvulling op mijn LEGO-straat (boekwinkel, boetiekhotel en gebouwenset). Het politiebureau past er perfect bij; superleuke set met geweldige details, zoals bij elk modulair gebouw. Elke keer weer genieten van het bouwen!



Winnaar beste review januari 2023


Dokter BibberDerrick

Review geplaatst op 11 januari 2023

Dokter Bibber


Een klassieker!

Leuk behendigheidsspel om met kinderen te spelen. Volgens mij was ik er beter ik toen ikzelf nog een kind was. Zoemer en geluid helpen ook het valsspelen tegen te gaan.



Winnaar beste review december 2022


NERF Elite 2.0 Moto Blitz CS20Ivje

Review geplaatst op 7 december 2022

NERF Elite 2.0 Moto Blitz CS20


Geweldig

Geweldig ding dat 10 kogels achter elkaar kan schieten mbv een motor op batterijen. Ook nog eens handmatig 6 kogels in 1 keer schieten waardoor het altijd raak is. Mijn zoontje van 7 is er helemaal weg van en zijn vader misschien nog meer. Jammer dat mama altijd goed geraakt wordt. ;)



Winnaar beste review november 2022


L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuisMonique

Review geplaatst op 26 november 2022

L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuis


Super leuk speelhuis

We hebben dit clubhuis gekocht voor de verjaardag van onze 8 jarige dochter! Ze vindt het prachtig. Je kunt er leuk mee op de grond of aan je bureau spelen. Leuk als ze houden van een rollenspel met poppetjes. Ze is er zo een aantal uren mee zoet. Aanrader!



Winnaar beste review oktober 2022


Magic Mixies Magische ketel met échte mist - blauwNina1980

Review geplaatst op 6 oktober 2022

Magic Mixies Magische ketel met échte mist - blauw


Erg leuk

Leuk speeltje met erg grappig knuffeltje, maar wat de kids het leukste vinden is de mist die uit de ketel komt. Erg gaaf om dat te maken, en dan in combinatie met de toverstaf zorgt voor lekker speelplezier. Het knuffeltje is ook grappig en interactief. Alleen jammer dat je extra potions moet kopen.



Winnaar beste review september 2022


 LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217Legowes

Review geplaatst op 2 september 2022

LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217


klantfoto LEGO Marvel Super Heroes ik ben Groot 76217

Geweldige set!

Zelf ben ik 'groot' fan van Marvel en daarom vond ik deze Lego uitvoering van Groot ook zo geweldig. Het leuke van deze set is dat je hem in vele leuke posities in huis kunt plaatsen. En hij valt dan niet eens direct op! Geweldig leuk! En leuk hoe echt het cassettebandje lijkt, zeker van een afstandje!!



Winnaar beste review augustus 2022


VTech Kidi DJ MixMirjam

Review geplaatst op 16 augustus 2022

VTech Kidi DJ Mix


Vtech Dj in wording

Ontzettend leuk DJ speelgoed voor kinderen die hun muzikale talent willen ontwikkelen. Mijn zoon is er weg van wn waant zich een echte DJ.



Winnaar beste review juli 2022


Anonymous

Review geplaatst op 11 juli 2022

PAW Patrol: De Film voertuig Liberty


klantfoto Little Tikes watertafel fonteinHeel cool speelgoed

Heel cool speelgoed. Mijn zoon is dol op de karakters van de Paw Patrol en verschillende haken en kruisbogen. Dit is het perfecte cadeau voor zijn nieuwe uitvindingen en spelletjes.



Winnaar beste review juni 2022


Renate83

Review geplaatst op 11 juni 2022

Little Tikes watertafel fontein


klantfoto Little Tikes watertafel fonteinLekker kliederen met water, urenlang vermaak

Urenlang vermaken mijn dochters van 3 en 5 zich met de watertafel. Perfect met het lekkere weer. Makkelijk te reinigen.



Winnaar beste review mei 2022


Hanneke

Review geplaatst op 30 mei 2022

Pokémon rugtas


Mooie uitstraling

Mijn kleinzoon was dolgelukkig met zijn Pokemon rugzak. Had nog nooit zo’n mooi cadeau gehad volgens hem. Het straalde ook van zijn gezicht af. Dat doet een oma goed!


Winnaar beste review april 2022


LEGO DOTS gamer armband met bedeltjes 41943Demi

Review geplaatst op 7 april 2022

LEGO DOTS gamer armband met bedeltjes 41943


Geweldige armband voor onze dochter!

‘Wat een leuke armband! Onze dochter is iets jonger dan aangegeven staat op de armband, maar ook voor haar is dit hartstikke leuk! Ze “versiert” zelf haar eigen armband en laat het vol trots aan iedereen zien. Wanneer ze weer wisselt van kleurtjes heeft ze weer een totaal andere armband!’