Inline skates

Op zoek naar de perfecte inline skates voor jongens of meisjes? Bekijk dan eens ons ruime aanbod skeelers voor jong Lees meer en oud. Bij Intertoys vind je skeelers vanaf maat 29 tot en met maat 42. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 24  producten
1 - 24 van 24  producten

Welke inline skates kopen?

Wat zijn inline skates? Dit zijn skates waarbij alle vier de wieltjes achter elkaar staan in één lijn. Het grote verschil tussen inline skates en skeelers is dat skates korter zijn, waardoor je makkelijker draait en trucjes kunt uitvoeren. Wil je uren skateplezier? Op skeelers maak je makkelijker lange tochten.


Waar moet je op letten als je inline skates gaat kopen? Inline skates uitkiezen doe je onder andere op basis van schoenmaat en pasvorm. Natuurlijk is de kleur van je nieuwe skeelers ook erg belangrijk. In ons assortiment vind je inline skates in verschillende kleuren. Neem een kijkje bij het aanbod en maak de blits met je nieuwe skeelers in jouw favoriete kleur.


Bij Intertoys vind je de beste skeelers voor jongens en meisjes van alle leeftijden. De inline skates zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende maten. En het handigste? Alle inline skates zijn in maat verstelbaar, waardoor ze wel vier schoenmaten meegaan!


Lekker rollen met je inline skates

Hou jij van snelheid? Dan zijn inline skates helemaal jouw ding. Dankzij de vier stevige wielen ben jij de snelste van de groep en skate jij al jouw vriendjes en vriendinnetjes eruit. Vergeet je af en toe niet te remmen met het remblok aan de achterkant van de skeelers?


Voor de échte skaters zijn skeelers ook de ideale keuze als je trucjes wilt leren. Draaien, overstappen en achteruit skaten: dat zijn nog maar een paar trucjes die je kunt leren met inline skates. Show je moves op de skatebaan of in de halfpipe en je steelt gegarandeerd de show. Welke moves kan jij allemaal al?


Ga op avontuur met een beschermingsset

Als je de perfecte skeelers hebt uitgezocht, wil je veilig de weg op. Bij Intertoys vind je de juiste beschermingssets die jou beschermen tijdens het skaten. Met onze knie-, elleboog- en polsbescherming ga jij goed beschermd op pad.


Ook tijdens het skateboarden, rolschaatsen en skeeleren komt zo’n beschermset goed van pas. Je wilt jezelf natuurlijk niet bezeren tijdens het spelen. Trek jouw beschermers aan, zet je helm op en je beleeft nog urenlang speelplezier met je nieuwe skeelers!