Inline skates

Op zoek naar de perfecte inline skates voor jongens of meisjes? Bekijk dan eens ons ruime aanbod skeelers voor jong en oud. Lees meer Bij Intertoys vind je skeelers vanaf maat 29 tot en met maat 42. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 27  producten
1 - 24 van 27  producten

Welke inline skates kopen?

Wat zijn inline skates? Dit zijn skates waarbij alle vier de wieltjes achter elkaar staan in één lijn. Het grote verschil tussen inline skates en skeelers is dat skates korter zijn, waardoor je makkelijker draait en trucjes kunt uitvoeren. Wil je uren skateplezier? Op skeelers maak je makkelijker lange tochten.


Waar moet je op letten als je inline skates gaat kopen? Inline skates uitkiezen doe je onder andere op basis van schoenmaat en pasvorm. Als je een skeeler te groot of juist te klein koopt, zit deze niet comfortabel en is het skaten niet fijn. Daarom heeft Intertoys dé tip voor het kopen van nieuwe skeelers: koop net één maatje groter dan je schoenmaat.


Wist jij dat je voeten nog groeien tot je ongeveer 12 jaar oud bent? In ons assortiment vind je inline skates die in maat verstelbaar zijn, waardoor ze wel vier schoenmaten meegaan. Zo kun je extra lang genieten van jouw gekochte skeelers, zelfs als je schoenmaat is veranderd.


Lekker rollen met je inline skates

Hou jij van snelheid? Dan zijn inline skates helemaal jouw ding. Dankzij de vier stevige wielen ben jij de snelste van de groep en skate jij al jouw vriendjes en vriendinnetjes eruit. Vergeet je af en toe niet te remmen met het remblok aan de achterkant van de skeelers?


Voor de échte skaters zijn skeelers ook de ideale keuze als je trucjes wilt leren. Draaien, overstappen en achteruit skaten: dat zijn nog maar een paar trucjes die je kunt leren met inline skates. Show je moves op de skatebaan of in de halfpipe en je steelt gegarandeerd de show. Welke moves kan jij allemaal al?


Ga op avontuur met een beschermingsset

Als je de perfecte skeelers hebt uitgezocht, wil je veilig de weg op. Bij Intertoys vind je de juiste beschermingssets die jou beschermen tijdens het skaten. Met onze knie-, elleboog- en polsbescherming ga jij goed beschermd op pad.


Ook tijdens het skateboarden, rolschaatsen en skeeleren komt zo’n beschermset goed van pas. Je wilt jezelf natuurlijk niet bezeren tijdens het spelen. Trek jouw beschermers aan, zet je helm op en je beleeft nog urenlang speelplezier met je nieuwe skeelers!