Opblaasfiguren

Zie jij jezelf al dobberen op een schitterende opblaaskrokodil of opblaasbare walvis? Bij Intertoys ontdek je de leukste opblaasfiguren voor het zwembad of strand. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 6 van 6  producten
  • 14.99

    incl. BTW

1 - 6 van 6  producten

Steel de show met een gaaf opblaasfiguur

Een dagje naar het strand of zwembad is niet compleet zonder gaaf opblaasfiguur. Met een kleurrijke, opblaasbare eenhoorn of walvis steel je gegarandeerd de show. We durven te wedden dat je met een stoer opblaasfiguur het coolste strand- en waterspeelgoed hebt van iedereen.


Niet alleen kinderen hebben de grootste lol met een opblaasfiguur, ook volwassenen kunnen hun geluk niet op met dit leuke opblaasspeelgoed. Of je nu speelt of ontspant in het water met je opblaasdier, jouw dagje aan het zwembad of strand wordt nog een stuk leuker.


Voor welk opblaasfiguur ga jij?

In ons assortiment vind je allerlei verschillende figuren waarmee je veel waterpret beleeft. Van opblaasbare dieren tot opblaasbare schelpen, bij Intertoys vind je voor ieder wat wils. Drijf jij binnenkort op een stoere opblaaskrokodil of een extravagante eenhoorn?


Gaat jouw voorkeur uit naar een fleurig luchtbed of een zwemband die lijkt op een overheerlijke donut? Bekijk dan ook eens de luchtbedden en zwembanden van Intertoys. Met deze opblaasfiguren heb je natuurlijk net zoveel spetterend plezier!