Zandtafels en watertafels

Zodra het zonnetje schijnt is er niks leuker dan spelen met zand of water. Ontdek de leukste watertafels en zandtafels Lees meer bij Intertoys en voor je het weet speel jij buiten met jouw nieuwe zand- en watertafel. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 8 van 8  producten
1 - 8 van 8  producten

Urenlang speelplezier met een zand- en watertafel

Is het mooi weer? Dan is het tijd om lekker te spetteren met water of te kliederen met zand. Dat doe je natuurlijk met een zandtafel of watertafel. Dit leuke buitenspeelgoed prikkelt de fantasie van kinderen van alle leeftijden.


Van grachten en sluizen bouwen tot het bakken van zandkoekjes, met een zand- en watertafel beleef je spetterende avonturen. Combineer jouw tafel met ander zandspeelgoed of waterspeelgoed, zoals een schep, bootje of zandvormpjes. Zo wordt spelen met jouw zandtafel of watertafel nóg leuker.


Creatief spelen met een zandtafel en watertafel

Kinderen maken de mooiste zandsculpturen en zandkastelen aan een mooie zandtafel. Een zandtafel heeft meerdere voordelen en is het perfecte alternatief voor een zandbak. Doordat kinderen niet in het zand zitten zoals bij een zandbak, blijft de kleding schoon.


Spelen met een zand- en watertafel kan zowel binnen als buiten. De tafels zijn compact zodat ze zelfs op een klein balkon passen en je ze makkelijk kunt verplaatsen. Een zandtafel zet je ook makkelijk binnen, zodat je kind het hele jaar door met zand kan spelen.


Ontdek alle zandtafels en watertafels

Wist je dat sommige watertafels ook geschikt zijn om te gebruiken als zandtafel? Vul de watertafel tegelijk met zand en de kinderen kunnen lekker kliederen met modder. Met de zand- en watertafels van Intertoys heb je gegarandeerd uren speelplezier!


Bij Intertoys ontdek je verschillende zand- en watertafels van merken als Little Tikes en Out and About. Van een Little Tikes piratenboot watertafel tot een tafel met watermolen, door de ruime keuze aan kleurrijke zandtafels en watertafels in verschillende thema’s is er voor ieder wel wat passends te vinden.