Fuggler Funny Ugly Monsters

Ondeugend en verkeerd begrepen: dat zijn Fuggler knuffels in een notendop. Deze monsterachtige knuffels zijn om te adopteren, maar niet bedoeld voor bangeriken. Durf jij het aan? Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 8 van 8  producten
1 - 8 van 8  producten

Ontdek alle monster knuffels van Fuggler

Het bijzondere aan Fugglers is dat ze elk hun eigen naam én uiterlijk hebben. Zo is Grin Grin extreem harig, heeft Annoyed Alien drie ogen en beschikt Sasquoosh over knoopjes als ogen. Maar er is wel iets wat ze allemaal hebben: opvallende onderbroeken.


Elke Fuggler knuffel heeft zijn eigen onderbroek waarmee ze zich onderscheiden van de andere Fugglers. Van een onderbroek met panterprint tot een onderbroek met eendjes erop, je kunt het zo gek niet bedenken of één van de Fuggler knuffels heeft het aan.


Pas op, laat je niet bijten door een Fuggler!

Naast de opvallende onderbroeken hebben de Fuggler knuffels nog iets wat ze onderscheidt van andere knuffels: mensachtige tanden.


Met deze tanden hebben de Fugglers al hun doos kapot gemaakt, maar ze kunnen nog veel meer kapotbijten. Hou ze daarom uit de buurt van je favoriete stoel of bank, want voor je het weet zitten er tandafdrukken in je meubels!


Spaar alle Fuggler knuffels

Schrikt bovenstaande info jou niet af? Dan ben jij er klaar voor om een Fuggler knuffel te adopteren. Nogmaals, het adopteren is volledig op eigen risico. Want als je er eenmaal één adopteert, dan wil je er meer. Gelukkig vind je bij Intertoys alle monster Fuggler knuffels die een échte aanwinst zijn voor jouw knuffelverzameling.


Als je het toch een beetje spannend vindt om een Fuggler Funny Ugly Monster te adopteren, kun je er altijd nog voor kiezen om een knuffel te adopteren die iets minder monsterachtig is. Misschien is een Squishmallow of een knuffel van Miniso dan meer jouw ding.


Een Fuggler kopen doe je bij Intertoys

Een Fuggler kopen? Dat doe je natuurlijk bij Intertoys! Voor zowel kinderen als volwassen vind je in ons assortiment talloze verschillende monster knuffels. Neem een kijkje bij ons aanbod, ontdek alle Fugglers en spaar ze allemaal.