Fuggler Funny Ugly Monsters

Ondeugend en verkeerd begrepen: dat zijn Fugglers in een notendop. Deze monsterachtige knuffels zijn te Lees meer adopteren, maar niet bedoeld voor bangeriken. Durf jij het aan? Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 11 van 11  producten
1 - 11 van 11  producten

Verschillende onderbroeken

Het bijzondere aan Fugglers is dat ze elk hun eigen aparte naam hebben. Ook zien ze er allemaal anders uit. Grin Grin bijvoorbeeld is extreem harig, Annoyed Alien heeft dan weer drie ogen en Sasquoosh beschikt zelfs over knoopjes als ogen.


Maar er is wel iets wat ze allemaal hebben, namelijk opvallende onderbroeken.


Elke Fuggler knuffel heeft zijn eigen stijlonderbroek: van een onderbroek met panterprint tot aan een onderbroek met eendjes erop, je kunt het zo gek niet bedenken of één van de Fugglers heeft het aan.


Mensachtige tanden

Naast de opvallende onderbroeken hebben de Fugglers nog iets wat ze onderscheidt van andere knuffels: mensachtige tanden.


Met deze tanden hebben de Fugglers al hun eigen doos kapot gemaakt, maar ze kunnen nog veel meer kapotbijten. Hou ze daarom uit de buurt van je favoriete stoel of bank, want voor je het weet zitten er tandafdrukken in je meubels!


Spaar ze allemaal!

Als bovenstaande je nog niet afgeschrikt heeft, dan ben jij er klaar voor om een Fuggler knuffel te adopteren.


Nogmaals, het adopteren is volledig op eigen risico. Want als je er eenmaal één adopteert dan kan je het beste ze allemaal verzamelen, dus koop deze 22 cm grote knuffels en spaar ze allemaal.


Toch liever iets anders adopteren? Bij Intertoys hebben we ook Siku miniaturen, Squishmallows, Funko Pop! figuren of ander verzamelbaar speelgoed te koop dat iets minder monsterachtig is.