Hogwarts Legacy

Ontdek de magische wereld van Harry Potter in Hogwarts Legacy voor PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One of Xbox Series X en waan jezelf op Zweinstein, de Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 3 van 3  producten
  • 59.99

    incl. BTW

  • 69.99

    incl. BTW

1 - 3 van 3  producten

Ervaar Zweinstein in de jaren 1800

Hogwarts Legacy speelt zich af rond het jaar 1800, ver voor de avonturen van Harry Potter. Echter ontdek je tijdens het spelen vele locaties en meer zoals je die kent uit de wereldberoemde films en boeken. Wat te denken van het trappenhuis van Zweinstein, de winkels in Zweinsveld en het Verboden Bos.


Hogwarts Legacy draait dus niet om Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel of Voldemort. Deze karakters zijn nergens te bekennen. In Hogwarts Legacy gaat het om jou, een leerling van Zweinstein die de sleutel heeft tot een eeuwenoud geheim dat de hele tovenaarswereld uiteen zou kunnen scheuren. Dit is jouw verhaal waarin je op avontuur gaat, tegen trollen vecht, duelleert met duistere heksen en tovenaars en nog veel meer.


Bewandel je eigen pad

In Hogwarts Legacy leer je uiteraard spreuken, brouw je toverdrankjes en kweek je planten. De manier waarop je dit doet ligt echter volledig in jouw handen. Jij bepaalt zelf wat voor heks of tovenaar je wilt worden. Kies bijvoorbeeld of je bij Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich wilt worden ingedeeld.


Ook kan je in Hogwarts Legacy bepalen hoe jij eruit ziet, dus kom maar door met die littekens en unieke kapsels en laat je creativiteit de vrije loop. Tijdens het spelen van Hogwarts Legacy ontgrendel je verschillende vaardigheden en leer je nieuwe spreuken tijdens de lessen die je weer kunt gebruiken tijdens jouw avonturen binnen en buiten Zweinstein.


Wil je meer weten over gameplay van Hogwarts Legacy? Bekijk dan ook eens onze blog over de gameplay van Hogwarts Legacy.


Creëer je eigen tovenaarswereld

Wil je Hogwarts Legacy helemaal in stijl spelen? Dan koop je bij Intertoys ook genoeg ander leuk tovenaarsspeelgoed! Creëer je eigen mooie tovenaarskamer of gameruimte met bijvoorbeeld een Funko Pop! van Harry Potter of Perkamentus en zet deze naast je televisie.


Of bouw één van de LEGO bouwsets uit de wereld van LEGO Harry Potter en geniet nog even na. Met het Harry Potter speelgoed van Intertoys maak je je eigen tovenaarswereld en wordt het spelen van Hogwarts Legacy nóg magischer.


Pre-order Hogwarts Legacy

De release van Hogwarts Legacy voor PS5 en Xbox Series X is op 10 februari 2023. Voor de PS4 en Xbox One zal de game verschijnen op 5 mei 2023. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Pre-order Hogwarts Legacy dan nu bij Intertoys voor jouw favoriete console.


Intertoys gaming nieuwsblog

Bekijk hieronder het belangrijkste nieuws omtrent Hogwarts Legacy en neem eens een kijkje op onze Intertoys gaming nieuwsblog: