Verf & vingerverf

Wat is er nu leuker dan kliederen met verf? Voor alle kleine kunstenaars vind je bij Intertoys de mooiste sets met verf en vingerverf. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 33  producten
 • 10.99

  incl. BTW

 • 8.99

  incl. BTW

 • 1.99

  incl. BTW

 • 12.95

  incl. BTW

 • 1.98

  incl. BTW

1 - 24 van 33  producten

Vingerverf voor de allerkleinsten

Met schilderen en verven kun je niet vroeg genoeg beginnen! Met de My First vingerverf van SES maken de allerkleinste creatievelingen vanaf jongs af aan al de mooiste kunstwerken. Met deze veilige vingerverf set laat je jouw kindje kennismaken met deze leuke, creatieve activiteit.


Wat je nu allemaal precies nodig hebt om te vingerverven? Je vingers! Om deze schitterende handkunstwerken te maken heb je helemaal geen extra verfspullen nodig. Knutselen met een mooie vingerverf set stimuleert hun verbeeldingskracht, fantasie en hun creatieve vaardigheden. Wie weet zit er wel een échte kunstenaar in de dop aan jouw keukentafel!


Van plakkaatverf tot waterverf, ontdek alle soorten verf

Naast het leukste vingerverf voor een baby of peuter vind je bij Intertoys ook alle andere soorten verf voor kinderen. In ons assortiment ontdek je de meest kleurrijke verf van merken als Primo en Aqua Gelz. Van plakkaatverf tot waterverf, alles wat je maar nodig hebt om te schilderen en verven vind je bij ons.


Waterverf, plakkaatverf en vingerverf kopen doe je bij Intertoys

Zin om kleurrijke meesterwerken of leuke knutselprojecten te maken? Met de waterverf, plakkaatverf en vingerverf van Intertoys kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ontdek de mooiste kleuren en de verschillende verfsets in ons assortiment en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes maar alvast uit voor een gezellig knutselfeest!


Neem ook een kijkje bij alle andere schildersets en benodigdheden en haal alles wat je nodig hebt in huis om te schilderen en verven met je nieuwe waterverf, plakkaatverf of vingerverf. Laat dat schilderplezier maar beginnen!