LEGO DC bouwsets

Filteren & Sorteren
1 - 11 van 11  producten
 • 74.99 62.99

  incl. BTW

  Je bespaart 12.-
 • 269.99 224.99

  incl. BTW

  Je bespaart 45.-
 • 34.99 27.99

  incl. BTW

  Je bespaart 7.-
1 - 11 van 11  producten

Spider-Man bouwsetjes voor kinderen vanaf 4 jaar

Combineer nu twee van je favoriete dingen: bouwen met LEGO en de MCU! Met de LEGO Avengers bouwsets van Intertoys breid jij het Marvel Cinematic Universe uit zoals jij dat wilt.


Kinderen vanaf 4 jaar kunnen leuke setjes bouwen van hun favoriete personage. Van zowel Peter Parker als Miles Morales koop je bij Intertoys leuke LEGO 4+ Spidey and His Amazing Friends bouwsetjes.


Natuurlijk kunnen ook meer ervaren bouwers aan de slag met hun favoriete LEGO Spider-Man bouwset. Zo kun je een spannende gevechtsscène nabouwen met LEGO-figuren van Spider-Man en zijn vijanden Green Goblin en Doc Ock. Of voltooi bekende gebouwen uit Spideys wereld of coole bouwbare figuren van Spider-Man of Venom.


Bouw bekende LEGO Marvel figuren, gebouwen en voertuigen

Het Marvel-universum zit niet alleen vol met bekende figuren, ook de vele futuristische jets, ruimteschepen en gebouwen zijn iconisch voor de echte fan.


Met een LEGO Marvel bouwset kun je nu zelf het Geitenschip van Thor, de wapenkamer van Iron Man of het Sanctum Sanctorum van Dr. Strange nabouwen en je eigen Marvel-wereld creëren.


Daarnaast zijn er ook van Spider-Man, Black Panther en de Guardians of the Galaxy coole sets te bouwen. Wat dacht je bovendien van een dansende Groot, een coole Mecha of de enige echte Infinity Gauntlet? Marvel fans van alle leeftijden kunnen zich uitleven met onze coole LEGO sets.


Koop jouw favoriete LEGO Eternals bouwset

In ons assortiment vind je de mooiste bouwsets om jouw eigen Eternals wereld mee te creëren. Deze buitenaardse Marvel superhelden moeten de aarde beschermen tegen de gevaarlijke Deviants. Het is aan jou om ze een handje te helpen.


Naast LEGO koop je bij Intertoys nog veel meer Marvel speelgoed, waaronder Funko Pop! figuren, games en poppen. Maak jouw superhelden-universum compleet!


Nog veel meer LEGO helden

Kun je niet genoeg krijgen van superhelden en bekende filmfiguren? Bij Intertoys koop je voor strip- en filmfans nog veel meer uitdagende LEGO bouwsets.


Ontdek bijvoorbeeld de concullega’s van de Avengers met een coole LEGO DC bouwset of ga aan de slag met een module van LEGO Harry Potter of Star Wars. Dompel jezelf onder in een wereld vol actie en heldenmissies!