Pokémon games

Ben je op zoek naar een nieuwe Pokémon game? Bij Intertoys vind je een mooi assortiment aan Pokémon games. Voor de Nintendo Switch heb je de keuze uit diverse titels, van Pokémon Sword en Shield tot Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Plaats nu jouw bestelling of pre-order en vang ze allemaal! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 12 van 12  producten
1 - 12 van 12  producten

Welkom in de gaming wereld van Pokémon

Ontpop jezelf tot ultieme Pokémon trainer met deze verzameling aan Pokémon games voor de Nintendo Switch! Ga op virtueel avontuur, vang elke Pokémon en versla je tegenstanders in spannende gevechten. Elke game heeft zijn eigen unieke verhaal met bijzondere legendarische Pokémon. Aan jou de taak om elke nieuwe regio te ontdekken. Kies je starter Pokémon en ga op pad! Train je Pokémon, versla de gymleiders en word de ultieme kampioen van de Pokémon League.


Pokémon, maar dan nét iets anders

Een groot deel van de Pokémon games draait uiteraard om het uitgroeien tot ultieme Pokémon-meester. Toch bestaan er ook games die hier een nét iets andere invulling aan geven. Wat als je bijvoorbeeld de rol van Pokémon fotograaf op je moet nemen? Dat het niet gaat om het vangen van Pokémon, maar om het vangen van het perfecte plaatje! Of dat het je taak is om gedragingen van Pokémon te observeren en je je weg moet zien te vinden in een nog compleet onontdekte regio? De Pokémon games New Pokémon Snap en Pokémon Legends: Arceus, laatstgenoemde met een release in januari 2022, voor de Nintendo Switch zijn hier perfecte voorbeelden van. Het maakt dat Pokémon games zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden en een groter gamend publiek weten te bereiken.


Koop nu Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Ga op avontuur in de regio Sinnoh met de Pokémon games Brilliant Diamond en Shining Pearl voor de Nintendo Switch! In dit natuurlijke gebied met Mount Coronet in het hart bezoek je vele verschillende locaties met als doel het winnen van de Pokémon League. Beide versies zijn een remake van de klassieke Pokémon games Diamond en Pearl die in 2006 verschenen voor de Nintendo DS. Brilliant Diamond en Shining Pearl bevatten beide het oorspronkelijke verhaal dat in een nieuw jasje is gestoken. Toch kun je als Pokémon trainer wél uitkijken naar een aantal nieuwe functies. Het is onder meer mogelijk om elke Pokémon achter je aan te laten lopen en je kunt jouw trainer meer personaliseren. Uiteraard heeft elke Pokémon game zijn eigen exclusieve Pokémon om te vangen, waaronder Dialga, Palkia, Cranidos en Glameow.