Paradox Rift

Release: 3 november 2023

Ontdek de betoverende wereld van Paradox Rift met de nieuwe Scarlet & Violet – Paradox Rift uitbreiding. Benieuwd wat voor mooie kaarten je met deze set kunt verzamelen? Je ontdekt het op deze pagina! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 8 van 8  producten
1 - 8 van 8  producten

De Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift set

De nieuwe Paradox Rift set van Pokémon TCG is gebaseerd op de Paradox Pokémon uit de Pokémon Scarlet & Pokémon Violet games voor de Nintendo Switch. Zeg maar hallo tegen een hele nieuwe dimensie waarin tijd en ruimte samensmelten!


In de nieuwste uitbreidingsset Scarlet & Violet – Paradox Rift keren bovendien Technical Machines terug naar de Trading Card Game als Pokémon tool-kaarten die toegang bieden tot een nieuwe aanval.

Benieuwd welke Paradox Rift kaarten je nog meer kunt verwachten? In de uitbreiding vind je de volgende ruilkaarten:

  • 13 Pokémon ex en 7 Tera Pokémon ex
  • 34 Illustration Rare Pokémon
  • 15 Special Illustrations Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 28 geëtste full-art Ultra Rare Pokémon ex en Supporter-kaarten
  • 7 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten

Twee nieuwe Paradox Pokémon: Ancient en Future

In deze Paradox Rift set vind je twee gloednieuwe soorten Paradox Pokémon: Ancient Pokémon uit het verleden, zoals Roaring Moon ex, en kunstmatige Future Pokémon uit de toekomst, zoals Iron Valiant ex.


Paradox Pokémon zijn speciale Basic Pokémon die je direct mag spelen zonder evolutie. Je herkent ze aan het Ancient label of het Future label onder de Hit Points. Maar wat is nu precies het verschil?


Ancient Pokémon sterke aanvallen hebben die veel letsel toebrengen en moeilijk zijn uit te schakelen door hun immense kracht. Future Pokémon zijn juist razendsnelle Pokémon die Abilities hebben om jou te helpen in het spel waarmee je slimme manoeuvres en sluwe strategieën kunt uithalen. Welke is jouw favoriet?


Met het unieke, nieuwe ontwerp van deze Paradox Rift kaarten vallen ze direct op tussen de rest van jouw verzameling. Aan de rechterkant van de kaart vind je een speciale print die aangeeft of het om een Ancient of Future Pokémon gaat. Verder zijn de Ancient Pokémon te herkennen aan een print met verschillende laagjes oude aarde, terwijl de Future Pokémon een futuristisch, digitaal patroon hebben.


Paradox Rift kaarten kopen

Als jij een echte verzamelaar bent en graag de nieuwe Paradox Rift kaarten wil kopen, ben je bij Intertoys aan het juiste adres! Al voor de release hebben wij alle onderdelen van de Paradox Rift set als pre-order in ons assortiment: de boosters, blisters, boxen en portfolio. Na de release blijven de onderdelen van de set online te koop, zolang de voorraad strekt.


Verzamel jij ze allemaal?