• Home
  • Addo: ontdek het hier! | Intertoys
Addo: inspiring play

Ontdek Addo

Addo is een award-winnend speelgoedmerk dat kinderen inspireert om iedere dag weer nieuwe speelavonturen te beleven.

Lees meer Dit Britse speelgoedmerk heeft heel veel verschillende productcategorieën, met ieder een apart doel en leeftijdscategorie voor ogen. Benieuwd wat Addo allemaal te bieden heeft? Je ontdekt het allemaal op deze pagina! Zo vind je voor ieder kind wat wils tussen al het Addo speelgoed. Toon minder

Little Lot

Little Lot is het schattige assortiment van Addo speciaal voor peuters. Met het kleurrijke en vrolijke speelgoed van Little Lot ontwikkelen peuters al vroeg hun belangrijkste vaardigheden. Van het kennismaken met kleuren tot het oplossen van problemen, met dit educatieve baby- en peuterspeelgoed kunnen kleintjes zich urenlang vermaken.


In het uitgebreide assortiment van Little Lot vind je allerlei speelgoed waarmee kinderen keer op keer weer zelfstandig kunnen spelen. Dit assortiment van Addo is speciaal ontwikkeld om kinderen te inspireren om nieuwgierig te zijn en te willen leren.


Dit duurzame en stevige speelgoed moedigt niet alleen aan om te spelen, het gaat ook nog eens lang mee. Of ze nu met het rijdende of muzikale speelgoed spelen, dankzij de hoogwaardige kwaliteit genieten de kleintjes extra lang van hun favoriete speelgoed. Eindeloos speelplezier gegarandeerd!

Merken van Addo

Woodlets

Woodlets is de houten speelgoedlijn van Addo dat speciaal gemaakt is voor de kleine handjes van baby’s en peuters. Met dit fleurige en duurzame speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze hun motoriek en coördinatie ontwikkelen.


Nick Jr. Ready Steady Dough

Maak de grootste pizza’s, bak de mooiste cupcakes of creëer de lekkerste ijsjes met de klei van Nick Jr.! Met de potjes klei en handige accessoires zijn kinderen urenlang creatief bezig en maken ze de mooiste creaties. Kleiplezier gegarandeerd!


Fugglers

Maak kennis met de meest monsterachtige knuffels: Fugglers! In Engeland zijn deze pluche monster als doorgebroken en dat zal vast te danken zijn aan hun uiterlijk: lelijk én grappig. Met hun eigenzinnige uiterlijk en grappige uitdrukkingen weet een Fuggler onmiddellijk de aandacht te trekken. En met deze monsterknuffel aan je zij, jij zeker ook.


ELC Early Learning Centre

Spelenderwijs leren doe je met Early Learning Centre! Al sinds 1974 wijdt ELC zich aan het maken van speelgoed dat leerzaam spelen stimuleert. Dit assortiment van Addo leert kinderen alles over letters, cijfers, vormen, dieren en de wereld om hen heen.


Sandsational

Bak overheerlijke zandkoekjes, bouw betoverende zandkastelen of creëer magische eenhoorns met het speelzand van Sandsational. Kinderen beleven knoeivrij plezier tijdens het kneden en vormen van de mooiste zandsculpturen.


Experimake

Ontdek de wondere wereld van wetenschap met Experimake! Met de leuke experimenteersets kruip je in de huid van een échte wetenschapper en leer je op een interactieve en speelse manier alles over onderzoeken en experimenteren.


Pitter Patter Pets

Altijd al een schattig huisdier willen hebben? De interactieve knuffels van Pitter Patter Pets zijn net echt! Met de lieve knuffeldieren van Pitter Patter Pets kunnen kinderen een rondje lopen en leren ze gelijk hoe ze voor een huisdier moeten zorgen.


Addo Games

Til je spelletjesavond naar een hoger niveau met de spellen van Addo Games! Met deze collectie uitdagende en spannende spellen beleeft het hele gezin eindeloos speelplezier. Ontdek alles van Addo Games voor jong en oud.


Out and About

In de tuin, op het strand of in de buurt: buitenspelen wordt nóg leuker met buitenspeelgoed van Out and About! Deze lijn met alledaags buitenspeelgoed staat volledig in het teken van het beleven van sportieve avonturen voor kinderen of het hele gezin. Met het buitenspeelgoed van Out and About laat jij je beste skills zien op het gebied van sport en spel.


Leeftijdscategorieën


De duurzaamheid van Addo

Made responsibly

Bij Addo straalt duurzaamheid door in alle producten. Addo heeft zichzelf als missie gesteld om van de planeet een betere plek te maken voor elk kind, toekomstige generaties en wereldwijde gemeenschappen. Dit uit zich niet alleen in het Woodlets houten speelgoed, maar in al het speelgoed.


Addo verbetert de levenscyclus van elk product en stimuleert het recyclen. Zodra je klaar bent met het speelgoed van Addo, geef het dan door, doneer het of schenk het aan een goed doel. Zo creëren we met z’n allen een speelsere en betere wereld.