• Home
  • Alles van Addo: Ontdek het hier! | Intertoys
Addo Inspiring Play

Al het speelgoed van Addo

Addo wil elke dag inspireren om te gaan spelen. Kleine ontdekkers kunnen kennismaken met Addo’s speelgoed middels de speelgoedlijn Little Lot. Speel met het houten speelgoed van Woodlets of maak de mooiste creaties met de klei van Nick Jr. Lees meer Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een van de schattige puppy’s of andere dieren van Pitter Patter Pets. En als je liever wilt buitenspelen is het Out and About speelgoed echt iets voor jou. Toon minder

De duurzaamheid van Addo

Bij Addo straalt duurzaamheid door in alle producten. Addo heeft zichzelf als missie gesteld om van de planeet een betere plek te maken voor elk kind, toekomstige generaties en wereldwijde gemeenschappen. Dit uit zich niet alleen in het Woodlets houten speelgoed, maar in al het speelgoed. Addo verbetert de levenscyclus van elk product en stimuleert het recyclen. Zodra je klaar bent met het speelgoed van Addo, geef het dan door, doneer het of schenk het aan een goed doel. Zo creëren we met z’n allen een speelsere en betere wereld.

Little Lot peuterspeelgoed

Little Lot is het schattige assortiment van Addo speciaal voor peuters. Als je speelt met het speelgoed van Little Lot ontwikkel je al vroeg je belangrijkste vaardigheden. Verbeter je motoriek met jouw allereerste op afstand bestuurbare raceauto. Of race erop los met jouw eerste ride-on loopwagen. Met de stapelbare regenboog bekers leer je problemen oplossen en de kronkelende rups laat je kennismaken met kleuren.


Woodlets houten speelgoed

Het houten speelgoed van Woodlets is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens duurzaam. De collectie van Woodlets is perfect voor jouw baby of peuter. Kinderen leren spelenderwijs met het kleurrijke speelgoed. Het houten speelgoed van Addo stimuleert namelijk de fantasie, de fijne motoriek, coördinatie en het probleemoplossend vermogen van jouw kleintje.


Pitter Patter Pets Walk Along dieren

De schattige puppy's en andere dieren van Pitter Patter Pets zijn niet alleen heel lief maar ook nog eens interactief. Met de dieren van Pitter Patter Pets kunnen kinderen een rondje lopen en leren ze gelijk hoe ze voor een huisdier moeten zorgen. De Pitter Patter Pets Walk Along puppy's kwispelen met hun staart en blaffen! Ook heeft elk dier een bijpassende riem en een hele zachte vacht om lekker mee te knuffelen. Meer een liefhebber van katten, eenhoorns of paarden? Ook die heeft Pitter Patter Pets in hun collectie!


Nick Jr. Ready Steady Dough

Met de klei van Nick Jr. kunnen kinderen urenlang creatief bezig zijn. Door te spelen met de klei van Nick Jr. Ready Steady Dough verbetert jouw kleintje de zintuigelijke vaardigheden en de verbeeldingskracht. Met behulp van de losse potjes klei en een handige accessoireset maak je de mooiste creaties. Daarnaast klei je met Nick Jr. Ready Steady Dough ook allerlei lekkers! Maak de grootste pizza’s, bak de mooiste cupcakes of creëer de lekkerste ijsjes. Welke kleiset het ook wordt, kleiplezier is gegarandeerd!

Out and About buitenspeelgoed

Ga lekker buitenspelen met het speelgoed van Out and About. Deze lijn staat volledig in het teken van het laten bewegen tijdens het spelen. Laat je beste skills zien op het gebied van sport met Out and About. Sla een homerun met de honkbalknuppel of gooi de bal in het net tijdens een potje basketbal. Of ga het gevecht aan met het schuimschild en bijpassende zwaard. Out and About heeft alles wat jij nodig hebt voor een beweeglijk avontuur.