Blokken

Speelgoedblokken kopen? Bij Intertoys vind je verschillende soorten blokken voor baby’s en peuters die bijdragen aan de fijne en grove motoriek. Zo hebben we zowel zachte blokken voor de allerkleinste bouwers als houten blokken voor de wat grotere bouwers met meer ervaring. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 18 van 18  producten
  • 26.99

    incl. BTW

  • 49.99

    incl. BTW

1 - 18 van 18  producten

Leren met houten blokken

Wanneer je op zoek bent naar speelgoed dat lang meegaat, zijn houten blokken een uitstekende keuze. Houten speelgoed gaat namelijk niet snel stuk, blijft jarenlang mooi en is beter voor het milieu. Zo zijn de blokken van Little Dutch gemaakt van duurzaam hout en zijn de figuren op de blokjes voorzien van verf op waterbasis.


Een ander voordeel aan spelen met houten blokken is dat kinderen leren omgaan met gewicht wat weer goed is voor de hand-oogcoördinatie.


Baby blokken

Behalve houten blokken, kun je bij ons ook terecht voor zachte blokken die erg geschikt zijn voor baby’s. Door het zachte materiaal zijn de blokken niet alleen veilig, maar kunnen baby’s de blokken ook eenvoudig optillen en in de lucht gooien. Ideaal babyspeelgoed om urenlang mee te experimenteren.


Goed voor de ontwikkeling

Zoals we eerder vertelde zijn blokken goed voor de fijne en grove motoriek, maar wist je dat er nog veel meer voordelen zitten aan het spelen met blokken? Het is namelijk ook goed voor het probleemoplossend vermogen, stimuleert de creativiteit en fantasie van een kind én draagt bij aan het zelfvertrouwen.


Blokken koop je bij Intertoys

Bestel jouw blokken vandaag nog online via onze webshop. Zijn er producten niet op voorraad? Bekijk dan of er een winkel is in de buurt waar jij je speelgoed op kan halen via Click en Collect.


Op zoek naar ander bouwspeelgoed? Bekijk dan ook eens ons overige bouw- en constructiespeelgoed.