Beschermingssets

Lekker rollen met jouw skeelers, skateboard of inline skates? Dat doe je natuurlijk niet zonder je skatebescherming. Bij Intertoys vind je een breed aanbod aan beschermingssets die je goed beschermen tegen een harde val. Van elleboog-, pols- en kniebeschermers tot een helm, met deze beschermingssets ga jij goed voorbereid op pad. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 28  producten
  • 29.99

    incl. BTW

1 - 24 van 28  producten

Welke bescherming voor skeeleren?

Of je nu een tocht gaat maken met je skateboard, rolschaatsen of skates, met een skate beschermingsset zorg je ervoor dat je jezelf minder hard bezeert. Je beschermt niet alleen je polsen, knieën en ellebogen, je ziet er ook nog eens supercool uit met zo’n gave beschermset.


Is jouw kind al een échte skater? Ook bij het uitoefenen van de gaafste trucjes komt skate bescherming goed van pas. Wist je dat je een beschermingsset ook kunt gebruiken als jouw kleintje leert fietsen of steppen? Neem het zekere voor het onzekere, want een ongeluk zit in een klein hoekje.


Ga voor de juiste maat beschermingsset

Skaten, fietsen of steppen: het zijn activiteiten voor jong en oud. Bij Intertoys vind je dan ook beschermingssets in verschillende maten en is er voor iedere leeftijd wel een passend paar skate bescherming. Daarnaast zijn de meeste beschermingssets ook nog verstelbaar middels de klittenbandsluitingen en elastische banden.


Waarom je skate bescherming in de juiste maat moet kopen? Het uitkiezen van de juiste skeelers en bescherming is heel belangrijk. Zo zorg je ervoor dat alle beschermers op de juiste plek blijven zitten tijdens een val. Op die manier biedt het de meest optimale skate bescherming tijdens het buitenspelen.


Beschermingssets koop je bij Intertoys!

Ga voor de ultieme skeeler bescherming en maak je look af met een bijpassende helm. Zo weet je zeker dat je op en top beschermd bent. Kies jij voor een zwarte set of juist voor een kleurrijke? Bij Intertoys ben je aan het juiste adres voor een beschermset voor je kind.


Welke skate bescherming je ook kiest, je maakt helemaal de blits op het schoolplein of de skatebaan. Beschermers aan, helm op en laat dat skateplezier maar beginnen!