Speltafels

Met de speltafels van Intertoys heb je gegarandeerd speelplezier voor alle leeftijden! In ons assortiment vind je de leukste speltafels, zoals voetbaltafels, sjoelbakken, air hockeytafels en biljarttafels. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 9 van 9  producten
 • 24.99

  incl. BTW

 • 24.99

  incl. BTW

 • 24.99

  incl. BTW

 • 19.95

  incl. BTW

1 - 9 van 9  producten

Speel het oud-Hollandse spelletje met een sjoelbak

Eén van de oudste spellen, maar nog altijd even gezellig: sjoelen. Het spel dat wordt gespeeld met een sjoelbak wordt nog steeds veel gespeeld op feestdagen, partijtjes of gewoon in het weekend. Zet de sjoelbak op tafel, leg alle sjoelschijven klaar en daag jouw vrienden uit.


Jouw voetbalhart gaat sneller kloppen van een gave voetbaltafel

Alle voetbalfanaten verzamelen! Met een voetbaltafel speel je jouw favoriete spel met een bal net op een andere manier, namelijk met je handen. Bestuur het elftal met de stangen en zorg ervoor dat je de meeste doelpunten scoort tijdens een wedstrijdje tafelvoetbal.


Of je nu een toernooi organiseert voor je vrienden of een gezellig potje speelt, met een voetbaltafel kan je je geluk niet op.


Ontdek de allerleukste speltafels bij Intertoys

Geef jouw gameroom een upgrade met een van deze leuke speltafels. In ons assortiment aan sportspeelgoed vind je allerlei verschillende speltafels waar zowel jong als oud enorm veel plezier van heeft. Ga een 1-op-1 strijd aan of nodig jouw vrienden uit voor een spannende pot.


Van air hockeytafels en sjoelbakken tot voetbaltafels en biljarttafels, je vindt het allemaal in ons aanbod aan speltafels. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een ander of jezelf wilt verblijden met nieuw speelgoed, is een leuke speltafel een goede keuze.


Lijkt het je leuk om je speltafel mee te nemen op vakantie? Bij Intertoys vind je de leukste speltafels ook in mini-formaat. Wat dacht je van een mini voetbaltafel of een mini airhockey tafel? Deze speltafels neem je gemakkelijk mee naar de camping of naar de jaarlijkse familiedag.