Ballen

Met de ballen van Intertoys beleef je urenlang speelplezier! In ons assortiment ontdek je allerlei verschillende sportballen, zoals een voetbal, basketbal, volleybal en tennisbal. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 75  producten
 • 29.99

  incl. BTW

 • 12.95

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 11.99

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

1 - 24 van 75  producten

Speel de leukste spelletjes met een bal

Een potje voetballen, basketballen of tennissen? Of je nu een wedstrijd of gewoon een partijtje met je vrienden speelt, met een bal vermaak je je uren in de buitenlucht. Als je je fantasie en creativiteit gebruikt, bedenk je de allerleukste spelletjes met een bal.


Een extra spelelement toevoegen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze sportaccessoires. Spelen met een bal wordt een stuk spannender met onze voetbaldoeltjes of keeperhandschoenen. Zo til je jouw wedstrijdje naar een nog hoger niveau!


Blijf actief en gezond met onze sportballen

Spelen met een bal is niet alleen leuk, het is ook een goede manier om de motoriek van je kind te ontwikkelen. Van hun oog-handcoördinatie tot alle vaardigheden die bij de sport komen kijken, kinderen kunnen zich op spelenderwijs ontwikkelen.


Spelen met ons sportspeelgoed houdt je gezond en sportief. Wat dacht je van al dat dribbelen, rennen, richten en schieten? Alle kleine sportievelingen leven zich helemaal uit met een bal. Zodra het zonnetje begint te schijnen, rennen zij naar buiten om weer een balletje te trappen of te gooien!


Ontdek alle ballen bij Intertoys

Dit populaire buitenspeelgoed komt in veel verschillende soorten en maten. Van kleurrijke voetballen met een print van jouw favoriete tv-vrienden tot razendsnelle tennisballen, in ons assortiment vind je alle sportballen voor jong en oud.


Een tennisbal, volleybal, voetbal of basketbal kopen doe je natuurlijk bij Intertoys. Ontdek het assortiment en bestel jouw favoriete bal. Gegarandeerd speelplezier tijdens het buitenspelen!