Tafeltennis & badminton

Zin om een balletje te slaan? Dan word je vast blij van ons assortiment aan tafeltennis en badminton accessoires. Bij Intertoys ontdek je alles wat je nodig hebt voor een potje badminton, tafeltennis of swingball. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 23 van 23  producten
 • 49.99

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

 • 6.99

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

1 - 23 van 23  producten

Bereid je goed voor op een wedstrijdje tafeltennis

Als je op zoek bent naar een leuk gezelschapsspel om mee buiten te spelen, zit je bij een potje tafeltennis of pingpong helemaal goed. Een wedstrijdje speel je al met één tegenstander, maar je kan het ook met drie anderen tegelijk spelen.


Sla het balletje met je tafeltennis of pingpong batje van de ene naar de andere kant van de tafel en zorg ervoor dat deze over het net stuitert. Of je nu een potje tafeltennis speelt in je eigen tuin of op de camping, je hebt gegarandeerd een gezellige middag met jouw vrienden of familie.


Wil je het spelletje extra uitdagend maken? Als je de spelregels van een potje tafeltennis wat aanpast, wordt het groepsspel nóg leuker. Speel bijvoorbeeld rond de tafel en ren na jouw beurt naar de andere kant van de tafel. Lukt het jou om op tijd aan de overkant te staan zodat je het balletje weer over kan spelen?


Speel een spannend potje badminton

Voor alle sportievelingen heeft Intertoys ook de leukste badmintonsets in het assortiment. Met dit populaire sportspeelgoed speel je in het park, op het strand, op de camping of gewoon in je eigen achtertuin. Je neemt een badminton set namelijk heel makkelijk mee!


Ben jij op vakantie het liefst de hele dag actief bezig? Trommel dan al je (vakantie)vriendjes op en leef je uit met een potje badminton! Of je nu een wedstrijdje speelt of zo veel mogelijk probeert over te slaan, tijdens een potje badminton heb je veel plezier.


Versla jouw tegenstander tijdens een potje swingball

Als je liever een potje swingball speelt, zit je ook goed bij Intertoys. Wat swingball precies is? Eigenlijk is het net als tennis, maar hangt de bal nu aan een paal. De spelers slaan de bal rond de paal, waardoor deze door de lucht vliegt. Lukt het jou om hem weer over te slaan naar je tegenstander?


Dit leuke buitenspeelgoed is vooral een hit bij alle actieve kinderen en volwassenen. Ondanks dat de bal aan een paal hangt, ben je volop in beweging tijdens een potje swingball. Pas alleen wel op dat je de bal wegslaat voordat die jou raakt!


Ontdek alles wat je nodig hebt voor een potje tafeltennis of badminton

Kan je niet wachten om een spannend spelletje te spelen? Voordat je aan de slag gaat heb je natuurlijk wel de juiste accessoires nodig. Bij Intertoys vind je de leukste benodigdheden: van tafeltennis batjes en balletjes tot badminton rackets en shuttles.