Nintendo Switch

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 292  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 13
Toon volgende pagina
  • 349.00

    incl. BTW

1 - 24 van 292  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 13
Toon volgende pagina

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een revolutionair gamesysteem. Niet langer hoef je thuis te blijven om je favoriete spel te spelen. De Switch kun je aansluiten op je televisie, maar met een handomdraai ook omtoveren tot een handheldsysteem, met een 6,2 inch beeldscherm, om overal mee naartoe te nemen.


Joy-Con Controllers

De Joy-Con Controllers worden standaard meegeleverd met de Nintendo Switch. Met deze controllers kun je op diverse verrassende manieren plezier hebben. Gebruik de controllers bijvoorbeeld afzonderlijk voor een lokale multiplayer-sessie of maak deze vast aan het systeem om in handheldstijl te spelen. De controllers zijn ook los verkrijgbaar, in zowel een linkse als rechtse uitvoering. Tevens bestel en koop je eenvoudig andere accessoires voor een optimale gamesessie.


Nintendo Switch games

De nieuwste Nintendo Switch games vind je bij Intertoys! Maak een keuze uit het ruime assortiment aan games gericht op actie, fantasy, sport, avontuur en meer. Denk aan games als Mario Kart, Zelda, Super Smash Bros. en Splatoon. Kijk snel welke games er nieuw zijn binnengekomen of reserveer nu alvast jouw favoriete game!