• Home
  • Fan van Harry Potter? Ontdek het hier! | Intertoys
Harry Potter Wizarding World

Harry Potter speelgoed

Ontdek de tovenaarswereld van Harry Potter! Ben jij helemaal weg van de wereldberoemde franchise en wil je de magie in huis halen? Bekijk dan het nieuwste en meest prachtige Harry Potter speelgoed bij Intertoys.

Harry Potter game: Hogwarts Legacy

Het succes van Harry Potter speelgoed zit niet alleen in LEGO bouwsets en Funko Pop! figuren, maar ook in games! De verschillende Harry Potter games laten jou virtueel alle magie van de tovenaarswereld beleven. En dan kun je natuurlijk niet om Hogwarts Legacy heen.


Hogwarts Legacy speelt zich af in het Zweinstein van de jaren 1800. Jij bent een vijfdejaarsstudent van Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich. Je beleeft het ultieme avontuur waarin je toverspreuken leert, drankjes brouwt en duelleert tegen heksen en tovenaars.


In deze Harry Potter game draait alles om jouw verhaal. Jouw beslissingen bepalen jouw lot in een wereld volledig gebaseerd op het Harry Potter-universum. Bekijk de video voor alle magie die Hogwarts Legacy te bieden heeft en koop Hogwarts Legacy bij Intertoys! Voor het laatste nieuws over Hogwarts Legacy kun je overigens ook eens de nieuwtjes op onze gaming blog bekijken.

Over Harry Potter

Sinds zijn reis van Perron 9¾ naar Zweinstein zijn de spannende avonturen van Harry Potter uitgegroeid tot een wereldwijd begrip.


Met zeven toonaangevende films, gebaseerd op de verhalen van J.K. Rowling, is de magische wereld tot leven gebracht en heeft de franchise honderden miljoenen mensen weten te betoveren. Het maakt dat Harry Potter speelgoed vandaag de dag erg gewild is onder fans: van LEGO tot aan leuke merchandise.


Ben jij benieuwd naar al het Harry Potter speelgoed dat Intertoys te bieden heeft? Ontdek snel alles van Harry Potter.

Populaire Harry Potter artikelen

Harry Potter Wizarding World

Bouw je eigen magische wereld met LEGO Harry Potter

Ga op magische avonturen met Harry, Ron, Hermelien en andere personages van Zweinstein met de LEGO Harry Potter bouwsets. Kinderen en volwassen fans kunnen steentje voor steentje helemaal losgaan met de vele bouwsets en leuke minifiguren.


Bouw iconische locaties na uit de films, zoals de klokkentoren of ziekenhuisvleugel, of gebruik juist al je creativiteit en creëer je eigen unieke setting. Voor het ultieme doel bouw je natuurlijk heel Zweinstein na! Bekijk nu het volledige assortiment aan LEGO Harry Potter bouwsets bij Intertoys!


Funko Pop! figuren van Harry Potter

Funko Pop! figuren en verzamelaars gaan hand in hand. Want als groot fan van Harry Potter speelgoed wil jij natuurlijk niets liever dan vol trots je verzameling Funko Pop! Harry Potter figuren laten zien! Harry, Ron, Hermelien, Albus Perkamentus, Voldemort of die lieve Dobby: bij Intertoys heb je ruime keuze uit meerdere figuren.


Kies jouw favoriete Harry Potter Funko Pop! figuur om je verzameling mee te starten of juist uit te breiden. De verschillende figuren met ronde zwarte oogjes zijn een leuke, schattige weergave van jouw geliefde personages uit de films en boeken.


Harry Potter merchandise

De tovenaarswereld van Harry Potter komt naar je toe met superleuke Harry Potter merchandise! Kies voor die leuke toverstaf pen of Zweinstein mok en bekijk al het andere mooie Harry Potter speelgoed.


Zo kun je je (kinder)kamer verrijken met leuke Harry Potter spulletjes, zoals een bureaulamp van Hedwig of de Gouden Snaai! Maak een keuze uit ons mooie assortiment aan Harry Potter merchandise en kies het Harry Potter speelgoed dat helemaal bij jou past.