Monopoly

Monopoly

Krijg je geen genoeg van Monopoly en ben jij een échte onderhandelaar? Bij Intertoys vind je een ruim assortiment aan Monopoly bordspellen! Uiteraard de klassieke Monopoly, maar ook vele varianten op het wereldberoemde vastgoedspel. Bekijk het aanbod, maak je keuze en laat zien waarom jij de beste bent! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 19 van 19  producten
 • 34.99 26.24

  incl. BTW

  Je bespaart 8.75.-
 • 24.99 18.74

  incl. BTW

  Je bespaart 6.25.-
 • 19.95 14.96

  incl. BTW

  Je bespaart 4.99.-
 • 21.98

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

 • 39.98

  incl. BTW

 • 22.99

  incl. BTW

 • 24.98

  incl. BTW

 • 11.99

  incl. BTW

1 - 19 van 19  producten

Koop jouw favoriete Monopoly bordspel

Zeg je Monopoly, dan volgen de woorden Kalverstraat, Coolsingel en Barteljorisstraat al snel. Toch is het bordspel vandaag de dag veel meer dan deze drie welbekende bezittingen. Door het wereldwijde succes zijn er inmiddels vele varianten verkrijgbaar van Monopoly: van Nijntje 65 jaar en Fortnite tot aan L.O.L Surprise! en Super Mario.


Elk bordspel heeft zijn eigen pionnen om te verplaatsen en bezittingen om te kopen met bijbehorende ruilmiddelen. Bovendien zijn er ook bordspellen die het spel Monopoly een totaal andere twist geven. Er zijn speciale versies voor valsspelers met valspelerskaarten. Of Monopoly waarbij je wint door te bouwen en punten te verdienen.


Heb je in jouw gezelschap een slechte verliezer? Dan zijn er zelfs spellen verkrijgbaar waarbij het loont om te verliezen, zoals Monopoly voor slechte verliezers. Welke versie je ook zoekt, je vindt het bij Intertoys!


Monopoly Junior

Monopoly is er voor jong en oud! Met de Monopoly Junior bordspellen kunnen ook kinderen de wondere wereld van Monopoly ontdekken. Monopoly junior lijkt op het standaard Monopoly spel, maar is eenvoudiger gemaakt voor jongere spelers.


Het bordspel heeft minder vakjes, grappige figuurtjes om te verplaatsen en kindvriendelijke bezittingen. Doordat er minder biljetten in het spel zijn, duurt het ook minder lang voordat het is afgelopen. Eén gouden regel gaat nog altijd op: de speler met het meeste geld wint het spel.


Monopoly, maar nét even anders

De populariteit van Monopoly is dusdanig groot dat het bordspel ook een digitale uitvoering heeft gekregen. Voor de Nintendo Switch zijn inmiddels al meerdere games uitgebracht. Met deze games kun je eveneens tegen je vrienden of online tegen anderen het vastgoedspel ontdekken. Het moge geen verrassing zijn dat de games een net iets andere invulling geven aan het spel.


Ben jij daarentegen meer van de kaartspellen? Probeer dan eens één van de Monopoly bieden kaartspellen. Het doel van kopen, verkopen en onderhandelen blijft hetzelfde, alleen dan zonder bordspel. Of proef je geluk met het Monopoly Geld Graaien spel. Pak zo snel mogelijk de kaarten die in de lucht worden geschoten en kijk welke speler uiteindelijk de beste kaarten, en daarmee het meeste geld, heeft gepakt.


Monopoly tips

Win jij graag met Monopoly? Bij Intertoys denken we graag met je mee. Daarom lees je hieronder onze supertips om je tegenstanders in Monopoly een poepie te laten ruiken en uit te groeien tot ultieme vastgoedhandelaar met dit klassieke bordspel.


Monopoly tip 1: kopen, kopen en nog eens kopen. Wees niet te kieskeurig aan het begin van Monopoly. Kopen is de sleutel naar succes, dus koop alles wat binnen handbereik ligt en doe het snel. Op deze manier heb je later in het spel weer een sterke ruilpositie en kun je op meerdere plekken geld innen. Maak niet de fout door je volledig te focussen op de duurdere bezittingen. Juist met minder dure straten heb je veel sneller een monopolie. En hoe duurder de straat, hoe meer geld je kwijt bent aan huisjes en eventueel hotels. Alles op alles zetten en alleen gaan voor de Kalverstraat? Beter van niet.


Monopoly tip 2: ga voor de oranje straten. Wie denkt dat Monopoly namelijk enkel draait om geluk komt bedrogen uit, want meten is weten! En laat het nu net zo zijn dat spelers statistisch gezien het meest op de oranje straten belanden. Dit komt doordat de getallen 6 t/m 8 het vaakst worden gegooid en spelers gedurende een spelletje Monopoly heel vaak in de gevangenis terecht komen. Gooit een andere speler 6 of 8 vanaf de gevangenis? Dan belandt die speler op een oranje straat en is het kassa!


Monopoly tip 3: creëer woningtekort. Het bouwen van hotels levert het meeste geld op, toch? Strikt genomen wel, maar tactisch gezien geen al te slimme zet. Aangezien Monopoly 32 huisjes telt, zit er maar één ding op: creëer woningtekort! Hoe meer huisjes jij namelijk in je bezit hebt, hoe kleiner de kans is dat je tegenspelers iets kunnen bouwen. Bouw je toch een hotel? Dan komen al jouw huisjes weer ‘vrij’ in het spel met meer kansen voor de andere spelers. Blijf dus bij maximaal drie huisjes, vraag torenhoge prijzen en betaal het minimale bij de straat van een ander.