• Home

Monopoly

Krijg je geen genoeg van Monopoly en ben jij een échte onderhandelaar? Bij Intertoys vind je een ruim assortiment Lees meer aan Monopoly bordspellen! Uiteraard de klassieke Monopoly, maar ook vele varianten op het wereldberoemde vastgoedspel. Bekijk het aanbod, maak je keuze en laat zien waarom jij de beste bent! Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 35  producten
1 - 24 van 35  producten

Koop jouw favoriete Monopoly bordspel

Zeg je Monopoly, dan volgen de woorden Kalverstraat, Coolsingel en Barteljorisstraat al snel. Toch is het bordspel vandaag de dag veel meer dan deze drie welbekende bezittingen. Door het wereldwijde succes zijn er inmiddels vele varianten verkrijgbaar van Monopoly: van Star Wars: The Mandalorian en Fortnite tot aan L.O.L Surprise! en Super Mario.


Elk bordspel heeft zijn eigen pionnen om te verplaatsen en bezittingen om te kopen met bijbehorende ruilmiddelen. Bovendien zijn er ook bordspellen die het spel Monopoly een totaal andere twist geven. Er zijn speciale versies voor valsspelers met valspelerskaarten. Of Monopoly waarbij je wint door te bouwen en punten te verdienen.


Heb je in jouw gezelschap een slechte verliezer? Dan zijn er zelfs spellen verkrijgbaar waarbij het loont om te verliezen, zoals Monopoly voor slechte verliezers. Welke versie je ook zoekt, je vindt het bij Intertoys!


Monopoly Junior

Monopoly is er voor jong en oud! Met de Monopoly Junior bordspellen kunnen ook kinderen de wondere wereld van Monopoly ontdekken. Monopoly junior lijkt op het standaard Monopoly spel, maar is eenvoudiger gemaakt voor jongere spelers.


Het bordspel heeft minder vakjes, grappige figuurtjes om te verplaatsen en kindvriendelijke bezittingen. Doordat er minder biljetten in het spel zijn, duurt het ook minder lang voordat het is afgelopen. Eén gouden regel gaat nog altijd op: de speler met het meeste geld wint het spel.


Monopoly, maar nét even anders

De populariteit van Monopoly is dusdanig groot dat het bordspel ook een digitale uitvoering heeft gekregen. Voor de Nintendo Switch zijn inmiddels al meerdere games uitgebracht. Met deze games kun je eveneens tegen je vrienden of online tegen anderen het vastgoedspel ontdekken. Het moge geen verrassing zijn dat de games een net iets andere invulling geven aan het spel.


Ben jij daarentegen meer van de kaartspellen? Probeer dan eens één van de Monopoly bieden kaartspellen. Het doel van kopen, verkopen en onderhandelen blijft hetzelfde, alleen dan zonder bordspel. Of proef je geluk met het Monopoly Geld Graaien spel. Pak zo snel mogelijk de kaarten die in de lucht worden geschoten en kijk welke speler uiteindelijk de beste kaarten, en daarmee het meeste geld, heeft gepakt.


Monopoly tips

Wil jij uitgroeien tot de ultieme Monopoly vastgoedhandelaar? Voor het klassieke bordspel hebben wij een aantal Monopoly tips voor jou op een rijtje gezet! Op deze manier kun jij vriend en familie verrassen met de beste tactiek.