Papier en karton

Bij Intertoys ontdek je al het papier en karton om mee te knutselen, verven en tekenen. Laat je creativiteit vloeien en creëer de mooiste kunstwerken! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 15 van 15  producten
  • 6.99

    incl. BTW

  • 2.99

    incl. BTW

1 - 15 van 15  producten

Knutselen met papier en karton

Of je nu een beginnende kunstenaar bent of jezelf inmiddels al een pro kan noemen, met papier en karton zijn de mogelijkheden om je eigen kunstwerken te creëren eindeloos. Zelf verjaardagskaarten, fotolijstjes of feestmutsen maken? Dat is nog maar een greep uit alle mogelijkheden!


Knutselen met een stuk papier of karton is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en jezelf onder te dompelen in een wereld vol plezier en verbeelding. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor kinderen, originele decoraties om in huis op te hangen of een manier om te ontspannen, een vel papier of stuk karton zijn de perfecte materialen voor een nieuw knutselavontuur.


Alle kleurrijke vouwblaadjes om mee te knutselen

Papier vouwen is een klassieke vorm van knutselen die leuk is voor zowel kinderen als volwassenen. Van papieren vliegtuigjes tot origami figuren, je kunt het zo gek niet bedenken of je vouwt het met een vel papier. Met de handige, dunne vouwblaadjes leer je precies hoe je kleurrijke vliegtuigjes, bloemen, dieren en nog veel meer creatieve figuren kunt vouwen.


Knippen en plakken met het stevige knutselpapier

Al jouw favoriete dieren uitknippen, alles over geometrische vormen leren of een mooie bos bloemen in elkaar knutselen? Door verschillende kniptechnieken toe te passen maak je keer op keer weer nieuwe en unieke kunstwerken. Met het stevige knutselpapier van Intertoys staat jouw creatie extra stabiel en geniet je nog langer van jouw knutselwerk.


Gebruik jouw talent om je eigen unieke en creatieve uitnodigingen, slingers, verjaardagskaarten en feestversiering te maken. Zo geef je jouw verjaardagspartijtje een nóg persoonlijker tintje en weet je zeker dat je de show steelt. Leuk, toch?!


Alles om te knutselen met papier en karton ontdek je bij Intertoys!

Bij Intertoys vind je alles wat je nodig hebt om te knutselen met een vel papier of stuk karton. Van vouwblaadjes en stevig knutselpapier tot karton en een handig prikbord, met onze knutselspullen beleef je zeker een creatieve middag. Dus haal je schaar en gekleurd papier tevoorschijn en laat je inspireren om de leukste DIY-knutselwerkjes te maken. Veel knutselplezier!