Knippen & plakken

Tijdens het knutselen ben je druk in de weer met het knippen en plakken van papier. Daarom is jouw knutseldoos niet compleet zonder kinderschaar, kartelschaar, glitter- en kinderlijm. Ontdek alles wat je nodig hebt voor een creatieve middag met jouw kleine knutselaars en laat het knutselplezier maar beginnen! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 18 van 18  producten
 • 2.99

  incl. BTW

 • 1.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

 • 2.99

  incl. BTW

1 - 18 van 18  producten

Een kinderschaar voor de kleinste creatievelingen

Vind jouw kindje het leuk om te knutselen? Dan mag een kinderschaar of kartelschaar niet ontbreken in hun etui of knutseldoos. Bij Intertoys ontdek je zowel rechtshandige als linkshandige kinderenscharen van SES Creative. Deze scharen zijn van hoge kwaliteit en dat betekent extra lang genieten van het leukste knutselplezier.


Zo’n handige kinderschaar is speciaal gemaakt voor de allerkleinste handjes, zodat ze deze goed vast kunnen houden. Met een kinderschaar heeft jouw kleine creatieveling de techniek van knippen zo onder de knie en ontwikkelen ze tegelijkertijd ook hun motorieke vaardigheden.


Knippen en knutselen moet niet alleen leuk zijn, maar ook veilig! Daarom vind je in ons assortiment kinderscharen die zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Omdat deze scharen geen scherpe punt hebben, zijn deze veilig te gebruiken en kun je met een gerust hart je kinderen laten knutselen.


Plak de mooiste creaties aan elkaar met kinderlijm

Om de mooiste knutselwerkjes aan elkaar te plakken gebruik je natuurlijk kinderlijm. Liever geen restjes lijm op jouw kunstwerk? Ga dan voor een transparante variant. Deze kinderlijm laat geen sporen achter op jouw knutselstuk en droogt daarom mooi op na het plakken. Wil je jouw tekeningen of werkjes juist extra sprankelend maken? Met glitterlijm maak je al je kunstwerken écht af.


Of je de kinderlijm nu gebruikt voor een knutselopdracht op school of voor jouw creatieve knutselmiddagen thuis, de kinderlijm van Intertoys is onmisbaar in jouw collectie aan knutselspullen. In ons assortiment vind je lijm van merken als SES Creative en Grafix die veilig zijn voor kinderen om te gebruiken.


Met het plakband van Intertoys hang je alle creaties van je kinderen op de mooiste plekken in huis. Plakband is ook een goed alternatief als je niet wilt kliederen met kinderlijm. Heb je altijd moeite met het vinden van het begin van het plakband? Deze tijden zijn verleden tijd met een handige plakbandhouder. Zo weet je altijd precies waar het begin is en vind je de rol gemakkelijk terug in de keukenla!


Ontdek alles wat je nodig hebt om te knippen en plakken

Kun je niet wachten om te knippen, plakken en knutselen? Zoek dan niet verder en ontdek hier alle kinderscharen, kartelscharen, kinderlijm, glitterlijm en plakband. Voor je het weet beleven jouw kleine kunstenaars veel plezier tijdens het knippen en plakken!