MGA’s Miniverse

Duik in de culinaire wereld met de Miniverse Make It Mini Food gerechten. Zet jouw grote koksmuts op en maak de Lees meer allerleukste minigerechten. Bij Intertoys ontdek je al het mini-eten van MGA’s Miniverse. Met welk gerecht ga jij vandaag aan de slag? Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 7 van 7  producten
1 - 7 van 7  producten

Laat je creativiteit de vrije loop met MGA’s Miniverse

Voor alle chefkoks in de dop zijn de MGA’s Miniverse ballen het perfecte speelgoed. In iedere bal vind je verassende ingrediënten, waarmee je keer op keer weer de meest smakelijke gerechten op tafel zet. Maar let op: dit speelgoedeten is niet eetbaar!


Open je eigen restaurant met behulp van alle verrassende Miniverse ingrediënten en keukenaccessoires en begin aan je kookavontuur. Bij ieder gerecht krijg je een receptenkaart zodat je precies weet hoe je het gerecht in elkaar flanst. Heb je je gerecht samengesteld en ben je trots op jouw schitterende creatie? Op de bijgeleverde minitafel kun je hem prachtig showen.


Je hebt niet alleen enorm veel speelplezier tijdens het maken van het mini-eten, ook als het Miniverse gerecht is samengesteld heb je er nog lang lol van. Met jouw fantasie bedenk je de leukste speelavonturen. Laat je knuffel een hapje van je favoriete gerecht proeven of bouw je poppenhuis om tot het lekkerste restaurant van jouw poppenstad. Je kunt het zo gek niet bedenken!


Ontdek alle MGA’s Miniverse Make It Mini ballen

Houd jij wel van een verrassing? Goed nieuws! MGA’s Miniverse Make It Mini ballen komen in allerlei verschillende varianten. Tijdens het uitpakken ontdek je pas welk gerecht er deze keer in jouw bal zit. Als échte chef ben jij natuurlijk razend benieuwd welk minigerecht er vandaag weer op het menu staat!


De speelsets komen in twee verschillende series. Zo heb je keuze uit de MGA’s Miniverse Make It Mini Restaurant of Café minigerechten. Heb jij ieder gerechtje al een keer gemaakt en tentoongesteld? Dan is het tijd om alle losse ingrediënten te verzamelen, want die zijn namelijk ook te schattig om niet te sparen.


Van wafels en taarten tot milkshakes en donuts, er zijn meer dan 100 unieke Miniverse Make It Mini Food ingrediënten, verpakkingen, keukenaccessoires. Welk thema je ook kiest, er zijn genoeg speelsets om te verzamelen. Je bent dus nog lang niet uitgespaard!