Blasters

Pak je speelgoedwapen, richt en…schiet! Bij Intertoys ontdek je alle blasters van merken als NERF en X-Shot. Lees meer Ruik jij die overwinning al? Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 76  producten
1 - 24 van 76  producten

Ontdek de blasters van NERF, X-Shot en meer

Je vrienden opgetrommeld voor een spannend gevecht? Dan wil jij natuurlijk wel uitgerust zijn met het sterkste wapen hebben, zodat je de strijd wint. Van een NERF tot X-Shot blaster, bij Intertoys vind je de meest imposante speelgoedwapens.


Eén dart tegelijk afvuren of liever meerdere achter elkaar? Met een blaster met gemotoriseerd magazijn vuur je meerdere dartpijlen af zonder dat je het wapen tussendoor moet herladen. Wel zo handig als je middenin een strijd zit, toch?


Voor welke blaster ga jij?

Ben je op zoek naar een NERF Ultra, Elite of Fortnite blaster of schiet je liever met een Zuru X-Shot? Bij Intertoys ontdek je een ruim aanbod aan speelgoedwapens. Van klein tot groot en van gemotoriseerd tot handmatig, je kunt het zo gek niet bedenken of er is waarschijnlijk wel een speelgoedwapen die aan al jouw wensen voldoet.


Check altijd goed de adviesleeftijd voordat je een product koopt! Schieten met een blaster met de schuimrubberen darts kan al vanaf 8 jaar. De échte waaghalzen kiezen voor een X-Shot met balletjes. Deze speelgoedwapens zijn meestal geschikt vanaf 14 jaar, omdat de balletjes net wat harder afvuren.


Voor de allerkleinsten biedt NERF Elite de junior lijn aan. Deze zijn ontworpen voor alle jongens en meisjes die voor het eerst aan een gevecht deelnemen. Van een blaster die beter ligt in een klein kinderhandje tot dartpijlen die minder hard schieten, dit is het ideale instapmodel voor de kleinste strijders.


Een blaster kopen doe je bij Intertoys

Heb jij al zin gekregen in een spannende strijd? Dan zit er nog maar één ding op: een blaster kopen. Ontdek het aanbod bij Intertoys van merken als NERF en X-Shot en bestel jouw favoriet. Maak de set af met een extra navulset, zodat je altijd genoeg munitie op zak hebt.


Ook als je op zoek bent naar een leuk cadeau, is een blaster een schot in de roos. Alle stoere jongens en meisjes springen een gat in de lucht als ze zo’n gaaf speelgoedwapen cadeau krijgen.