• Home

Ontdek de wereld met Ravensburger tiptoi

Met de leersystemen van Ravensburger tiptoi leer je spelenderwijs de wereld kennen. Met de tiptoi stift hoor je Lees meer geluiden, muziek en gesproken tekst. Toon minder

Innovatief leersysteem tiptoi

Kinderen leren met tiptoi van Ravensburger spelenderwijs en interactief de wereld ontdekken. Als je tiptoi zelf graag wilt uitproberen, kan dat via de online demo.

Filteren & Sorteren
1 - 9 van 9  producten
1 - 9 van 9  producten

Ravensburger tiptoi: het interactieve leersysteem

Kom dingen over de wereld te weten, onderzoek een mysterie of leer het boerderijleven kennen met Ravensburger tiptoi. tiptoi brengt boeken, spellen en puzzels tot leven. Duik in het menselijk lichaam of leer alle dieren in het dierenrijk kennen. Met Ravensburger tiptoi ontdek, weet, vertel en speel je. De tiptoi stift vertelt avontuurlijke verhalen, laat levensechte stemmen en geluiden horen, stelt vragen en neemt je mee door spannende raadsels en zoekspellen. Het enige wat je hoeft te doen, is tippen op een afbeelding of tekst. Bij Intertoys vind je Ravensburger tiptoi startersets, losse boeken en spellen vol mysteries en avontuur. Dompel je onder in de wereld van muziek, leer een taal of ontdek alle landen in de wereld. Leren was nog nooit zo levendig!


De tiptoi stift

De tiptoi stift is voorzien van een optische sensor. Tip op een afbeelding of tekst en de stift komt tot leven. De tiptoi stift is te gebruiken met alle Ravensburger tiptoi producten. Bij de startersets wordt de stift meegeleverd, maar deze is ook los verkrijgbaar. Voor elk ander tiptoi product kunnen de audiobestanden van het internet gedownload worden. Deze kun je daarna op de stift plaatsen en gebruiken met het product. Via de luidspreker in de stift kun je alle geluiden, stemmen en signalen horen. Het is tijd om te tippen met Ravensburger.