Het mooiste babyspeelgoed voor 0 tot 12 maanden kopen

Kinderen tussen 0 en 12 maanden oud ontwikkelen zich razendsnel en leren elke dag weer nieuwe dingen. Het is heel belangrijk dat de kleintjes hierin gestimuleerd worden. Daarom heeft Intertoys het leukste babyspeelgoed voor jou uitgezocht. Koop de mooiste knuffels, interactieve speeltjes, activiteitenkubussen en meer. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 341  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 15
Toon volgende pagina
  • 34.99

    incl. BTW

1 - 24 van 341  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 15
Toon volgende pagina

De schattigste knuffels voor 0 tot 6 maanden

Bij Intertoys hebben we de leukste knuffels verzameld voor jouw kindje van bijvoorbeeld 3 maanden of 6 maanden oud. Je baby kan fijn grijpen naar een knuffel van Bing, Bumba of Nijntje. In ons assortiment vind je daarnaast de schattige Little Goose gans knuffel van Little Dutch.


Van deze lijn heeft Intertoys nog meer babyspeelgoed om jouw collectie compleet mee te maken. Zo is daar een prachtige, zachte activiteitenkubus of een mooi activiteitenboekje om van alles mee te ontdekken. Ook van Nijntje heeft Intertoys natuurlijk een uitgebreid assortiment babyspeelgoed voor kleintjes vanaf de geboorte.


Kleuren en texturen voor 6 tot 12 maanden

Baby’s tot 1 jaar oud zijn erg gericht op kleuren en texturen die de aandacht van de kleintjes weten te trekken en vast te houden. Little Lot en Lamaze beschikken over een uitgebreid assortiment aan kleurrijk babyspeelgoed voor een baby van 6 maanden oud maar ook voor kleine ontdekkers van 8 en 9 maanden oud. Leuke figuren als Freddie de Vuurvlieg die gemaakt zijn van verschillende stofjes en waar baby’s onbeperkt naar kunnen grijpen en geluidjes mee kunnen maken.


Motoriekspeelgoed kopen

Baby’s van een paar maanden oud zijn heel nieuwsgierig en willen overal naar grijpen en op drukken. Daarnaast gaan ze er kruipend op uit om hun omgeving te ontdekken. Zo ontwikkelen ze hun grove motoriek. Dit wil zeggen, het maken van bewegingen met hun romp en ledematen.


De grofmotorische ontwikkeling omvat bewegingen als kruipen, staan, lopen en zitten. Een mooie loopwagen, schattig trekfiguur of ander motoriekspeelgoed uit onze collectie stimuleert hen om te gaan lopen en zich voort te bewegen.


Interactief speelgoed voor baby’s vanaf 6 maanden

Interactief babyspeelgoed prikkelt de nieuwsgierigheid van je baby. Geboeid kijken kindjes vanaf 6 maanden oud naar het kleurrijke speelgoed van VTech, dat met grappige geluidjes en vrolijke melodietjes uitnodigt tot aanraken en de aandacht vasthoudt.


Het VTech Baby Magisch liedjesboek is een prachtig babycadeau voor een baby van 6 maanden oud. Dit babyspeelgoed laat de kleine kennismaken met leuke liedjes en melodietjes die de aandacht vasthouden. De kleurrijke illustraties en het knipperende lichtje stimuleren daarnaast de visuele ontwikkeling. De VTech activiteitenkubus vormt prachtig speelgoed voor een baby van 9 maanden oud. Het laat kleintjes spelenderwijs kennismaken met dieren, cijfers, etenswaren en muziek.


Kies een geschikt kraamcadeau

Als je op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau voor baby’s tussen 0 en 12 maanden, dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Onze speelgoedexperts hebben het leukste speelgoed voor je verzameld. Belangrijk bij het kiezen van babyspeelgoed is dat er geen kleine onderdelen bij zitten waar kleintjes zich in kunnen verslikken.


Daarnaast houden baby’s tussen 0 tot 1 jaar oud van felle kleuren, geluidjes en interessante texturen om naar te grijpen. Speelgoed dat hierop focust is dus ideaal als kraamcadeau. Een schattige knuffel van Nijntje, Bing of Little Dutch wordt direct het beste vriendje of vriendinnetje van de baby. Ook kleurrijke badspeeltjes zijn een gegarandeerd succes. Kies jouw favoriete babycadeau bij Intertoys!