Speelgoed vanaf 10 jaa

Bij Intertoys vind je het leukste en beste speelgoed voor kinderen van 10 jaar en ouder. Speciaal voor jou hebben wij een mooie selectie samengesteld. Koop jouw favoriete speelgoed met keuze uit topmerken als LEGO, Ravensburger, Funko en Hasbro. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 242  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina
 • 19.95 14.95

  incl. BTW

  Je bespaart 5.00 Euro
 • 11.99 8.99

  incl. BTW

  Je bespaart 3.00 Euro
 • 20 15.00

  incl. BTW

  Je bespaart 5.00 Euro
 • 24.95 19.95

  incl. BTW

  Je bespaart 5.00 Euro
 • 24.95 19.95

  incl. BTW

  Je bespaart 5.00 Euro
 • 9.99 7.49

  incl. BTW

  Je bespaart 2.50 Euro
 • 20.99 15.74

  incl. BTW

  Je bespaart 5.25 Euro
1 - 24 van 242  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina

Leren bouwen met de mooiste LEGO bouwsets

Op 10-jarige leeftijd zijn kinderen toe aan uitdagender speelgoed. En wat is er dan beter dan een gave LEGO bouwset? In ons assortiment vind je gepaste bouwsets voor jonge kinderen van 10 jaar, 11 jaar en ouder. Met het enorm populaire LEGO City speelgoed kunnen kinderen een compleet eigen stad leren bouwen met een station, politiebureau of luchthaven.


Een andere prachtige serie is LEGO Friends. Met LEGO Friends kunnen kinderen situaties uit het dagelijks leven naspelen en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en emotionele bewustzijn. Daarnaast heb je natuurlijk de series LEGO Ninjago, Star Wars en DOTS die zeer gewild zijn onder deze leeftijdsgroep.


Al deze LEGO series hebben met elkaar gemeen dat ze een opstap vormen voor steeds meer uitdagende bouwsets waarmee kinderen zich ontpoppen tot ultieme bouwmeesters. Daarbij komt dat LEGO bij uitstek hét perfecte speelgoed vormt voor een leuk verjaardagscadeau.


Een prachtig cadeau voor een kind van 10 jaar: speelfiguren

Van Marvel en Pokémon tot aan Star Wars en Harry Potter: van bijna elke succesvolle franchise zijn vandaag de dag mooie speelfiguren te vinden. Voor kinderen van 10 jaar, 11 jaar en ouder zijn speelfiguren en speelsets een perfect middel voor rollenspel en daarmee de persoonlijke ontwikkeling.


Bij Intertoys koop je speelfiguren van merken als Funko, Schleich en Hasbro. Dit zijn niet alleen figuren om mee te spelen, maar ze zijn ook nog eens leuk om te verzamelen. Je hebt natuurlijk de heldhaftige Spider-Man met zijn spinnenweb en de sterke, stoere Hulk. Of ga voor een gewild verzamelfiguur van een favoriete film, game of serie om een verzameling compleet te maken.


Koop een leuk gezelschapsspel en puzzel

Het mooie aan kinderen vanaf 10 jaar oud is dat zij bijna alle spellen wel kunnen begrijpen. Dat maakt dat je op het gebied van spelletjes ook bij Intertoys voldoende keuze hebt. Risk, Catan en Monopoly zijn enkele voorbeelden van populaire bordspellen en uiterst geschikt voor een gezellige spelletjesmiddag of -avond. Maar ook kwartetspellen met leuke weetjes, zoals het Dino weetjes kwartet, scoren erg goed!


Is jouw kind een échte puzzelaar? Dan zijn de puzzels van Ravensburger een mooie uitkomst. Een leuke uitdaging zijn de verschillende 3D-puzzels van bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld tot aan een prachtige Porsche.


Maar ook de legpuzzels blijven populair. Hoe trots zal jouw kind zijn als hij of zij helemaal zelf een puzzel van maximaal 500 stukjes heeft gelegd? Bekijk ons assortiment aan puzzels en maak je keuze.


Ga creatief aan de slag met knutselspeelgoed

Kinderen van 10 jaar, 11 jaar en ouder houden er natuurlijk van om lekker creatief aan de slag te gaan. Speciaal daarom vind je bij Intertoys een mooie verzameling aan knutselspullen. Met het knutselspeelgoed van SES Creative, Hama en Bruynzeel kunnen de meest creatieve knutselwerken worden gemaakt. Maak bijvoorbeeld een mooie tekening of creëer een mooi kunstwerkje met de kleurrijke strijkkralen.


Koop mooi schietspeelgoed: NERF blasters

Lekker actief bezig zijn, hoe kan dat nu beter dan met een toffe NERF blaster! In onze webshop koop je schitterend NERF schietspeelgoed voor kinderen van 10 jaar en ouder. Kinderen kunnen elkaar uitdagen met blasters van populaire series als Elite en N-Strike. Laad de darts in de blaster en schiet met precisie op het doelwit.


Het NERF schietspeelgoed is ook geschikt als mooi verjaardagscadeau. Dat is toch ook een leuke manier om een verjaardagspartijtje te vieren?


De leukste games voor 10-jarigen

Ben je op zoek naar een gepaste game voor een kind van 10 jaar oud? Dan doe je er goed aan om onze LEGO games eens te bekijken. Diverse franchises hebben een eigen LEGO game gekregen, waaronder Star Wars en Harry Potter. Maar ook Minecraft is een zeer passende game voor jonge kinderen. Want net als bij het knutselen kunnen kinderen ook in deze game volop hun creativiteit kwijt.


Alle verschillende games in onze webshop zijn verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One of Nintendo Switch. Bovendien vind je in ons assortiment games die al zijn uitgebracht en games waar je een pre-order voor kunt plaatsen.