Babyspeelgoed voor baby’s van 1 jaar oud

In ons assortiment ontdek je het mooiste babyspeelgoed voor baby’s van 1 jaar oud van topmerken als Little Dutch, VTech en Fisher-Price. Prachtige knuffels, puzzeltjes en houten blokken waarmee jouw dreumes zich kan ontwikkelen. En niet alleen jouw kleintje. Dit speel en ontdek babyspeelgoed is natuurlijk ook uitermate geschikt als babycadeau. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 535  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 23
Toon volgende pagina
1 - 24 van 535  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 23
Toon volgende pagina

Dreumesspeelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden

Kinderen tussen 12 en 18 maanden oud zijn zich al iets meer bewust van hun omgeving en willen graag op ontdekkingsreis. Interactief speelgoed als de leuke Toet Toet Auto’s of het activiteitentablet van VTech met geluidjes en melodietjes zijn daarvoor het perfecte dreumesspeelgoed.


Ook het spelletje Nijntje verstoppertje spelen laat elke 1-jarige enthousiast door het huis bewegen op zoek naar hun favoriete konijntje. Weten ze Nijntje te vinden door op het geluid af te gaan? Met het interactieve speelgoed uit onze collectie kunnen kinderen van 12 tot 18 maanden oud spelenderwijs leren en hun motoriek verbeteren.


Houten speelgoed voor jouw dreumes

Samen spelen met leerzaam, interactief speelgoed met vrolijke geluidjes en melodietjes is natuurlijk superleuk. Maar het is voor jonge kinderen tussen 1 en 1,5 jaar oud ook goed om hun fantasie te gebruiken. Het houten speelgoed van Woodlets laat hen zelf de geluidjes maken bij het spelen!


Met papa of mama of een vriendje of vriendinnetje bouwen dreumesen prachtige creaties met de mooie Woodlets treinset. Tjoek Tjoek! Ook de kleurrijke blokkensets van Mega Bloks dagen de jonge bouwers uit hun fantasie te gebruiken.


Motoriekspeelgoed kinderen 1 jaar

Het houten speelgoed van Woodlets stelt baby’s vanaf 1 jaar oud volop in staat om te ontdekken en hun motorische vaardigheden verder te ontwikkelen. Voor jouw kleintje van 12 maanden en ouder koop je een schitterende, houten vormenstoof om te oefenen met vormpjes of een leuke Woodlets houten xylofoon om de allereerste melodietjes mee te maken.


De houten tuimelringpiramide van Little Dutch is ook een prachtig, origineel cadeau voor een baby van 1 jaar, evenals de houten voertuigen van dit Nederlandse topmerk. Tevens vind je bij Intertoys leuke, simpele puzzeltjes die 1-jarigen spelenderwijs kunnen leggen. De puzzelstukjes zijn uitgevoerd in de vorm van herkenbare voertuigen of dieren en kunnen een rol spelen bij spelend leren. Wat zegt het schaapje?


Loopwagens en driewielers kopen

Kinderen van 1 jaar oud leren steeds beter te lopen en bewegen zich nieuwsgierig door het huis. Bij Intertoys kun je het perfecte speelgoed kopen om hierbij te helpen. Het leren lopen wordt niet alleen makkelijker maar zeker ook leuker met de leuke, interactieve VTech babywalker of de houten loopwagen van Little Dutch. Je kindje leert op een leuke manier lopen maar kan ook fijn spelen met de vele activiteiten die dit motoriekspeelgoed bevat.


Wanneer kinderen van 1 jaar iets grotere afstanden kunnen afleggen, stappen ze op een schitterende driewieler van Little Tikes of Smoby. De driewielers voor dreumesen zijn voorzien van een duwstang, zodat papa of mama in eerste instantie nog kan helpen bij het voortbewegen.


De luxe 4-in-1 driewielers van Little Tikes zijn bovendien voorzien van een verstelbaar zitje en allerlei handige, afneembare onderdelen zodat deze kan meegroeien met je kindje. Naast de duwstang zijn ook de antislippedalen, het zonnedak en de beschermende zijarmen verwijderbaar. Zo kan jouw kindje van 1 jaar oud er heerlijk op uit om de wereld te ontdekken!