• Home
  • Alles van Star Wars | The Mandalorian en meer | Intertoys
Star Wars

Welkom in het Star Wars universum

Ben jij fan van The Mandalorian, Luke Skywalker en Rey of is stiekem toch Darth Vader jouw favoriet? Zowel oud als jong kent de unieke verhalen van Star Wars. Ga op een intergalactische reis door onze collectie en bekijk de nieuwste en mooiste LEGO bouwsets, beste games en coolste actiefiguren!

Populaire Star Wars artikelen

©&TM Lucasfilm Ltd

Star Wars The Mandalorian

The Mandalorian is de eerste live-action serie van Star Wars. Deze serie gaat over een eenzame premiejager die avonturen beleeft in het sterrenstelsel. The Mandalorian was in 2019 zo’n groot succes dat er vanaf 30 oktober het tweede seizoen te streamen is.


Naast The Mandalorian is The Child ook erg populair. The Child heeft als bijnaam op het internet Baby Yoda gekregen. Van mooie The Child poppen tot de schattigste knuffels van Baby Yoda, maar ook de nieuwste LEGO van The Mandalorian; de merchandise van The Mandalorian en The Child vind je bij Intertoys!


LEGO Star Wars sets

Welkom in het Star Wars universum. Grijp je lichtzwaard en meng je in de strijd tussen de sterren met het schitterende LEGO Star Wars bouwsets van Intertoys! Van Episode I tot IX; ontdek alle personages en ruimteschepen in de vorm van LEGO bouwsteentjes.


Je kunt je eigen epische ruimtegevechten en supercoole voertuigen nabouwen met een bouwset van LEGO. Bij de coole Star Wars Action Battle sets staan verschillende bekende gevechtsscènes uit de films centraal.


Of ga aan de slag met een coole Imperial Star Destroyer, Death Star of de heuse Millennium Falcon. Je kunt zeker een vleugje Force gebruiken bij het bouwen van deze indrukwekkende, gedetailleerde modellen! Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook zeker een blikvanger op het dressoir of in de vitrine. Wees de regisseur van je eigen Star Wars universum met de vele bouwsets en LEGO minifiguren van Star Wars.


Star Wars games & poppen

Je kunt jouw Star Wars avonturen tot leven te wekken met legendarische personages als Luke Skywalker, Darth Vader en Chewbacca.


Of gebruik je fantasie en laat actiefiguren van Rey, Finn en Kylo Ren geheel nieuwe avonturen beleven. Naast mooie poppen bevat ons assortiment nog veel meer Star Wars speelgoed. Zo kun je je vriendjes uitdagen met jouw eigen coole lichtzwaard, versier je je slaapkamer met de coolste Star Wars accessoires, speel je de leukste spellen in Star Wars thema en kun je met carnaval verkleed als Darth Vader of een heuse Stormtrooper met onze mooie verkleedkleren.


Ook met je console kun je je storten in het Star Wars avontuur. Ontdek de nieuwste Star Wars games voor PlayStation en Xbox. Weet jij de strijd om het universum te winnen?