• Home
  • De wereld van Star Wars: ontdek het hier! | Intertoys
Star Wars

Het universum van Star Wars

Ga op een intergalactische reis met Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda en alle andere personages uit Star Wars! Bij Intertoys ontdek je al het Star Wars speelgoed wat je nodig hebt om je eigen galactische avonturen te beleven.


Maak kennis met alle Star Wars personages

In het welbekende Star Wars-universum maken we kennis met iconische helden, duistere schurken en buitenaardse wezens. Sluit je aan bij de Jedi's en ga op avontuur met Luke Skywalker, Rey en Grogu! Of laat je verleiden door de Dark Side en verover het universum met Darth Vader en Kylo Ren.


In de films reis je af naar een fictief sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. In dit universum speelt de eeuwige strijd tussen goed en kwaad zich af. Waar de Jedi strijden voor vrede, streven de Sith naar macht en overheersing. Het verhaal zit vol spannende gevechten met lasers en lichtzwaarden, en de mystieke kracht genaamd The Force.


Reis door het sterrenstelsel met Star Wars

Wat ooit begon met een film groeide al snel uit tot een mega succesvolle franchise met boeken, stripverhalen, tv-series, games en merchandise. Inmiddels zijn er elf Star Wars films en meerdere series, waaronder Star Wars The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi en Andor.


Deze wereld vol sciencefiction en spannende avonturen heeft de harten van miljoenen fans over de hele wereld weten te veroveren. Dankzij de universele thema’s en spectaculaire effecten blijft deze tijdloze klassieker mensen van alle leeftijden fascineren en is het een ware bron van inspiratie. Moge de Force met u zijn!


Ontdek alles van Star Wars bij Intertoys

Ook bij Intertoys vind je avontuurlijke Star Wars speelgoed dat het hart van fans sneller doet kloppen. Van indrukwekkende LEGO Star Wars bouwsets tot schitterende Funko figuren van jouw favoriete Star Wars personages, tijdens jouw reis door ons assortiment kom je genoeg gaafs tegen.


Of je nu een fan bent die op zoek is naar zijn eerste lightsaber of een echte verzamelaar die op zoek is naar mooie verzamelstukken, bij Intertoys ontdek je Star Wars merchandise voor alle leeftijden.