TOPModel speelgoed

In ons assortiment vind je het allerleukste speelgoed van TOPModel voor iedere modeliefhebber. De mooiste tassen, creatiefste kleurboeken en schattigste bekers; al het TOPModel speelgoed koop je bij Intertoys! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 279  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 12
Toon volgende pagina
  • 29.95

    incl. BTW

  • 14.95

    incl. BTW

  • 16.95

    incl. BTW

1 - 24 van 279  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 12
Toon volgende pagina

Creatieve TOPModel producten

Tussen al het TOPModel speelgoed vind je genoeg artikelen om de creativiteit aan te wakkeren. In een stickerboek kun jij de TOPModellen beplakken met de mooiste kleding. Ontwerp jij liever je eigen kleding? Dan is een kleurboek echt iets voor jou.


Je kunt de TOPModel stiften en kleurpotloden gebruiken voor het creëren van jouw eigen kleding. Of kies voor een gevulde etui, zo heb je meteen alles bij de hand.


Maak jezelf nóg mooier met het TOPModel speelgoed

Met het TOPModel speelgoed kun jij de allermooiste looks creëren. Gebruik bijvoorbeeld lipgloss in een schitterende kleur. Met de TOPModel make-up laat jij je ogen, wangen en lippen stralen.


Je maakt je look helemaal af met de accessoires en sieraden. Met het TOPModel speelgoed zie jij er uit als een echt model!


Neem TOPModel overal mee naartoe

Het TOPModel speelgoed kun je overal mee naartoe nemen. Breng al je spullen met je mee in een van de TOPModel tassen. Of neem je favoriete lunch mee naar school in een beker en lunchbox. Met het TOPModel speelgoed kom je overal in stijl aan.