• Home
  • Intertoys wint Gouden Shopping Award 2023 | Intertoys

Intertoys wint Gouden Shopping Award 2023!

Publicatiedatum: 27-03-2023

Intertoys wint de Gouden Shopping Award en is daarmee verkozen tot beste webwinkel in de categorie Speelgoed & Games. Dit werd donderdag 23 maart bekend gemaakt tijdens het feestelijke Shopping Award Gala.

Goud in de categorie Speelgoed & Games

“Het is een enorme eer om deze prijs te winnen,” zegt Mariska Buiter, E-Commerce Manager bij Intertoys. “Dit was nooit gelukt zonder ons E-Commerce team en mijn andere collega’s.”


Zowel de stemmen van het publiek als de beoordelingen van de vakjury bepalen welke webshop de prijs in de wacht sleept. Beide scores tellen voor 50% mee, waardoor wij in de prijzen vielen in de categorie Speelgoed & Games. Het winnen van de gouden Shopping Award draagt ook bij aan de positie van Intertoys als dé expert op het gebied van speelgoed en games.


Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd onwijs bedanken! Dankzij jullie stemmen is het ons gelukt en hebben we deze prijs met trots in ontvangst mogen nemen. We hopen jullie dan ook snel weer terug te zien in onze webshop!

Intertoys winnaar Shopping Awards 2023

Over Shopping Awards

Jaarlijks reikt Stichting Shopping Awards prijzen uit aan de beste webwinkels van Nederland. Dit jaar werden de awards voor de 21ste keer uitgereikt. Met deze uitreiking willen zij een positieve bijdrage leveren aan de e-commercebranche. De winnaars van de Shopping Awards 2023, waaronder Intertoys, werden op donderdag 23 maart bekendgemaakt tijdens het Shopping Award Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.