Nieuw speelgoed 2024

Blijf op de hoogte van de laatste speelgoed trends, de nieuwste games en nieuwe spelletjes.

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 65  producten
1 - 24 van 65  producten

Speelgoed trends 2024

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van speelgoed. En bij Intertoys ben je als eerste op de hoogte van de speelgoed trends van 2024. Naast de nieuwste trends is er ook ander nieuw speelgoed. Zo komt LEGO elk jaar met nieuwe LEGO-sets en nieuwe Playmobil kun je zeker verwachten. Maar ook van L.O.L Surprise! kun je weer leuke nieuwe speelsets, verrassingsballen en meer verwachten.


Nieuwe games

Ook dit jaar is het weer spannend welke nieuwe games in 2024 er allemaal komen. Een ding is zeker, bij Intertoys kun je terecht voor nieuwe PS4 games, nieuwe Nintendo Switch games, nieuwe Xbox games en zeker ook nieuwe games voor PS5 en Xbox Series.


Nieuwe spellen

Naast de bekende bordspellen komen er elk jaar nieuwe spelletjes uit. Soms zijn dit uitbreidingen op klassieke bordspellen of een variant op een bekend bordspel. Maar er worden ook nieuwe spellen ontwikkeld. Een voorbeeld is Escape Room games voor thuis. Dit begon als een hype maar deze Escape Room spellen zijn ondertussen niet meer weg te denken. Als je een nieuw spel zoekt voor je spellen-collectie, dan ben je bij Intertoys aan het goede adres.