Koop het mooiste stapelspeelgoed voor je baby

Bij Intertoys zijn we experts in speelgoed, en zeker ook in baby- en peuterspeelgoed! Zo vind je in ons assortiment het leukste stapelspeelgoed voor jouw baby of peuter. Kies uit prachtige stapelringen van Little Lot of een houten tuimelringpiramide van Little Dutch. Duurzaam houten stapelspeelgoed waar jouw kleintje onbeperkt mee kan spelen! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 22 van 22  producten
  • 6.99

    incl. BTW

1 - 22 van 22  producten

Kleurrijk babyspeelgoed om mee te ontdekken

Belangrijk bij het kiezen voor speelgoed voor baby’s vanaf 6 maanden is het ontwijken van kleine en losse onderdelen. Kinderen van deze leeftijd zijn bovendien vooral gericht op dingen als kleuren, texturen en vormen, dus bij de zoektocht naar geschikt babyspeelgoed is het handig hierop te letten.


Onze mooie stapelbekers en stapelringen zijn uitgevoerd in aantrekkelijke, felle kleuren die de aandacht zullen trekken van je baby. Ook zullen ze gefascineerd zijn door de vormen. En hoe werkt dat precies, dat stapelen? Samen met papa of mama kunnen ze met stapelspeelgoed leren over de opeenvolging van klein naar groot en andersom.


Duurzaam houten stapelspeelgoed

Je wilt je baby of peuter graag veilig laten spelen met stevig, duurzaam speelgoed. Niet alleen gaat het vaak minder snel kapot, het behoudt ook langer zijn waarde. Het schitterende, houten stapelspeelgoed van Little Dutch en Woodlets is uitgevoerd in zachte kleuren en mooie vormen.


Laat je kindje van 1 jaar spelenderwijs leren over vormen en formaten terwijl hij of zij de grove en fijne motoriek oefent aan de hand van een prachtige, houten tuimelpiramide of ringenregenboog. Ze kunnen grijpen en stapelen met de stevige, houten onderdelen van ons stapelspeelgoed. Weten ze de ringen in de juiste volgorde te plaatsen?


Nog veel meer baby- en peuterspeelgoed

Een set stapelbekers of stapelringen voor je baby of peuter is een prachtig cadeau. Bij Intertoys hebben we naast stapelspeelgoed nog veel meer geweldig speelgoed, waaronder pluchen en houten babyspeelgoed. Koop het leukste interactieve speelgoed, de schattigste knuffeldoekjes en meer baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.