Koop de mooiste speelkleden en babygyms

Jouw baby kan fijn rollen, grijpen en spelen met een kleurrijk speelkleed of interactieve babygym van Intertoys. In onze webshop koop je kwalitatief babyspeelgoed van topmerken als Fisher-Price en Playgro. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 16 van 16  producten
  • 15.99

    incl. BTW

  • 24.99

    incl. BTW

1 - 16 van 16  producten

Speelkleed voor jouw baby of peuter

Met een mooi speelkleed begint een spannende ontdekkingsreis voor jouw baby. Onze kleurrijke speelkleden zijn uitgerust met een boog met daaraan schattige knuffeltjes en speeltjes die jouw kleintje stimuleren om ze te ontdekken en aan te raken.


Je baby kan zich zowel liggend op de rug als op de buik vermaken met een mooie speelmat. De vele indrukken zetten bovendien aan tot rollen. Een speelkleed van Little Dutch of Playgro is een prachtig babycadeau waarmee jonge kinderen verschillende vaardigheden leren, waaronder grijpen. De speeltjes zijn bovendien bij sommige modellen los te koppelen om apart mee te spelen. Andere speelkleden zijn uitgerust met geluid voor extra speelplezier.


Ben je juist op zoek naar een speelkleed voor je peuter? Dan is een auto speelkleed ideaal! Met een leuk verkeerskleed kunnen peuters spelen met hun speelautootje, vrachtwagen of bus en allerlei verhalen en avonturen bedenken. Daarnaast kun je een auto speelkleed makkelijk verplaatsen en vrolijkt het elke kinderkamer op!


Koop een prachtige babygym

Een babygym is gericht op het bevorderen van verschillende vaardigheden van je baby, maar biedt natuurlijk ook volop vermaak. Onze mooie babygyms bevatten veelal licht en geluid en laten je baby volop ontdekken en verwonderen. De activity gyms zijn bovendien erg geschikt om mee te nemen dankzij het compacte formaat


Motoriekspeelgoed voor jouw baby

Het grijpen, rollen en indrukken opdoen op een speelkleed of babygym draagt bij aan het ontwikkelen van de grove motoriek. Deze motorische vaardigheden zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Het motoriekspeelgoed in onze collectie laat jouw kindje spelenderwijs leren en ontdekken. Koop een schitterend speelkleed, babygym en ander mooi baby- en peuterspeelgoed snel en eenvoudig bij Intertoys.