EA Sports FC

Met EA Sports FC betreed jij de virtuele voetbalwereld! Met EA Sports FC 25 als opvolger van EA Sports FC 24 staat ons weer iets moois te wachten. De nieuwe EA FC game pre-order je natuurlijk bij Intertoys, beschikbaar voor de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Lees meer Toon minder

Op welk platform speel jij FC 25?


Releasedatum FC 25

De releasedatum voor EA Sports FC 25 staat gepland voor vrijdag 27 september. Daarmee verschijnt de game rond dezelfde periode als EA Sports FC 24 vorig jaar en eigenlijk alle FIFA games voorheen.


Geen FIFA 25, maar EA Sports FC 25

Ook voor dit jaar geldt dat er geen sprake zal zijn van een FIFA 25, maar van EA Sports FC 25. EA Sports werkt sinds 2022 namelijk niet langer samen met de internationale voetbalorganisatie FIFA. Daarmee was FIFA 23 de laatste voetbalgame die onder de noemer 'FIFA' werd uitgebracht.


Bekijk de Reveal Trailer van EA Sports FC 25


De highlights van FC 25

Authenticiteit

Authenticiteit

EA Sports FC 25 beschikt over de beste spelers uit de grootste competities en de grootste voetbaltoernooien. Speel met meer dan 19.000 spelers en 700 authentieke clubs.


FC IQ

FC IQ

Met FC IQ krijgt de hele tactische basis van EA Sports FC 25 een upgrade. De tactiek voor je team wordt automatisch aangepast zodat je meer strategische controle hebt tijdens een wedstrijd. Daarbij verzorgt een verbeterd AI-model voor betere loopacties en keuzes bij spelers.


5v5 Rush mode

5v5 Rush mode

Vorm samen met vrienden een team met de nieuwe 5v5 Rush mode! 5v5 Rush wordt toegevoegd aan Football Ultimate Team, Clubs, Kick-Off en Manager Career. Bouw een dreamteam van 5 spelers en ga samen met vrienden voor de overwinning in 5 tegen 5-wedstrijden!


Manager & Player Career

Manager & Player Career

Beleef de grootste verhaallijnen uit de echte wereld met Live Start Points! Je herschrijft de verhalen van vroegere ICON’s, zoals Gianluigi Buffon, met de clubs van nu in Player Career. Speel bovendien als speelster in de top vijf vrouwencompetities of sta aan het roer als manager!


Football Ultimate Team

Football Ultimate Team

Het vertrouwde Football Ultimate Team is ook aanwezig in EA Sports FC 25. Stel je dreamteam samen en gebruik speleritems en manageritems om jouw selectie en speelstijl te verbeteren. Ook speel je samen met vrienden in de nieuwe 5v5 Rush-wedstrijden.


Clubs

Clubs

Clubs legt deze keer meer de nadruk op het samenspelen met vrienden. Deze mode voelt in EA Sports FC 25 meer aan als een carrière waarbij je gezamenlijk probeert om jouw club zo goed als mogelijk op de kaart te zetten. En met Club Rush heb je de mogelijkheid om jouw beste skills te laten zien.Meest gestelde vragen EA Sports FC 25

Wanneer komt FC 25 uit?

De releasedatum voor EA Sports FC 25 staat gepland voor vrijdag 27 september.

Op welke consoles kun je EA Sports FC 25 spelen?

EA Sports FC 25 verschijnt voor de PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One en Nintendo Switch.

Waarom heet EA Sports FC 25 geen FIFA 25?

Sinds het stoppen van de samenwerking tussen EA en FIFA in 2022 is EA niet langer gerechtigd om de naam FIFA te gebruiken voor zijn voetbalgames. Vandaar dat de game nu EA Sports FC 25 wordt genoemd en geen FIFA 25.

Kun je EA Sports FC 25 pre-orderen?

Het is mogelijk om bij Intertoys een pre-order te plaatsen voor EA Sports FC 25! Klik op jouw favoriete editie en verzeker jezelf alvast van een exemplaar.

Welke edities zijn er voor EA Sports FC 25?

EA Sports FC 25 kent op dit moment een standaard editie en een Ultimate Edition.


Bekijk voorgaande EA Sports FC releases

Wil je trouwens nog alles teruglezen over de voorgaande EA Sports FC editie? Lees dan nu alles over EA Sports FC 24