Potloden

Op zoek naar potloden waarmee je kunt tekenen en schetsen? Bij Intertoys ontdek je al het schrijfmateriaal van merken als Stabilo, TOPModel en nog veel meer. Van een handig vulpotlood tot een volledige potlodenset, je vindt het in ons assortiment. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 11 van 11  producten
  • 2.95

    incl. BTW

1 - 11 van 11  producten

Potloden in alle verschillende soorten en maten

Van dunne tot dikke lijnen, potloden komen in allerlei verschillende soorten en maten. Van een vulpotlood met een 0.5mm punt tot een vulpotlood met een 2mm punt, bij Intertoys vind je alles wat je nodig hebt voor al jouw tekenprojecten.


Alle tekenaars in de dop kunnen zich helemaal uitleven met de potloden van Intertoys. Tekenen en kleuren is niet alleen leuk, maar ook educatief. Met de potloden van Intertoys stimuleer je de creativiteit van kinderen. Prikkel hun fantasie en verbeelding en wie weet wat voor prachtige kunstwerken ze creëren.


Leer schrijven en tekenen met onze potloden

De potloden van merken als Stabilo en TOPModel liggen comfortabel in de hand en zijn gemakkelijk vast te houden. Zo kunnen kinderen moeiteloos tekenen en tegelijkertijd hun motoriek, hand-oogcoördinatie en schrijfvaardigheden ontwikkelen.


Veel kunstenaars kiezen ervoor om hun kunstwerk eerst met potlood te schetsen. Toch een foutje gemaakt? Dat maakt niks uit, want foutjes maken mag! Gebruik een gum om jouw foutje direct uit te vegen en het is net alsof er niks gebeurd is!


Ontdek alle potloden bij Intertoys

Potloden kopen doe je natuurlijk bij Intertoys! Ga jij voor een handige potlodenset of ben je juist op zoek naar potloden met een gum? Bekijk ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden. Liever een kleurrijke tekening maken? Gelukkig vind je bij Intertoys ook allerlei mooie kleurpotloden om je tekening mee op te fleuren.


Bij Intertoys ontdek je potloden van merken als Stabilo, TOPModel en meer. Geniet je het liefst zo lang mogelijk van je schrijf- en tekengerei? Dan is een vulpotlood precies wat je zoekt. Door dit potlood aan te vullen met nieuwe vullingen, beleef je er nog langer plezier van. Zo beleef je oneindig plezier van je schrijfmateriaal!