Kleurpotloden

Een rood streepje hier, een blauw stipje daar en een groen vlakje in de linkerhoek: met de kleurpotloden van Intertoys zet jij de mooiste tekeningen op papier. Ontdek alle verschillende kleurpotlodensets van merken als Bruynzeel, Stabilo en nog veel meer. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 40  producten
  • 3.95

    incl. BTW

1 - 24 van 40  producten

Teken de mooiste tekeningen met jouw kleurpotloden

Alle kunstenaars in de dop leven zich uit met de kleurpotloden van Intertoys. Of je nu dikke lijnen wilt zetten of binnen de lijntjes wilt kleuren, met de kleurpotloden weet je zeker dat je de mooiste en kleurrijkste kunstwerken maakt.


Hoe leuk is het om een tekening van iemand anders te krijgen? Maak een schitterende tekening of kleur je favoriete kleurplaat in voor je familie, juf, meester of vrienden die zij een mooi plekje kunnen geven in huis. Jouw kleurpotloden komen goed van pas, want van al die prachtige kleuren worden zij natuurlijk meteen blij!


Eindeloos plezier van jouw kleurrijke kleurpotloden

Of je ze nu gebruikt om aantekening te maken in je schrift, een kleurplaat in te kleuren of in je kleurboek te tekenen, kleurpotloden komen altijd goed van pas. Vul jouw etui met kleurrijke potloden voor op school, kantoor of gewoon voor thuis en je hebt altijd en overal gegarandeerd tekenplezier.


Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich vermaken met dit leuke knutselspeelgoed. Of je nu een echte kunstenaar bent of tekenen gewoon je favoriete hobby is, een prachtige set kleurpotloden mag natuurlijk niet ontbreken in jouw doos vol knutselspullen.


Ontdek alle kleurpotloden bij Intertoys

Bij Intertoys ontdek je alle verschillende potloden waarmee je prachtig kunt kleuren. Van dikke en dunne tot uitgumbare en geur-kleurpotloden, je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een set die aan jouw wensen voldoet.


In ons assortiment vind je de kleurpotloden van merken als Bruynzeel, Stabilo, TOPModel en nog veel meer. Ontdek alle verschillende tekenpotloden sets en kies de kleuren die jij het mooist vind. Van een volledige set met alle kleuren of een set met alleen de basiskleuren, het maakt niet uit waar je naar op zoek bent want de kans is groot dat je het gaat vinden tussen ons aanbod.