LEGO Super Mario uitbreidingsset Picknick bij Mario's huis 71422

1997463
LEGO Super Mario uitbreidingsset Picknick bij Mario's huis 71422
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Kinderen kunnen een leuk level creëren en rollenspellen spelen in Mario's huis met deze geweldige LEGO Super Mario uitbreidingsset. LEGO-nr. 71422

Kom mee naar Mario's huis voor een picknick met de gele Yoshi. Eet koekjes uit de mand en gebruik dan de picknicktafel als doel voor een potje hockey! Spring in de boot en ga roeien totdat je een vis vangt. Geef de groenten in de tuin water. Ga dan naar binnen en doe een welverdiend dutje in het bed!


Kinderen kunnen een leuk level creëren met deze coole LEGO Super Mario uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis (71422). Het gedetailleerde huis en de tuin bieden talloze mogelijkheden voor rollenspellen en manieren waarop spelers digitale munten kunnen verdienen met hun interactieve LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuren (niet inbegrepen). Begroet de gele Yoshi, slaap in het bed, 'eet' koekjes uit de picknickmand, geef de groenten in de tuin 'water', speel hockey of ga vissen in de boot. Let op: je hebt de startset 71360, 71387 of 71403 nodig.


Deze speelset is een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder die graag meedoen met de nieuwste trends. Download de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, inspirerende tips en meer voor een nog leukere creatieve ervaring. Eindeloze mogelijkheden Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets kunnen fans unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen voor urenlang spelen en munten verzamelen.


Eigenschappen:

  • Picknick bij Mario's huis (71422) – kinderen kunnen een gedetailleerde versie van Mario's huis bouwen om munten te verzamelen en rollenspellen te spelen met deze LEGO Super Mario uitbreidingsset.
  • 1 LEGO Super Mario speelgoedfiguur – een gele Yoshi die LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach (let op: deze 3 figuren zijn niet inbegrepen) kunnen begroeten.
  • Leuke functies – LEGO Mario kan op het bed slapen, een snack uit de picknickmand 'eten', de groenten in de tuin 'water geven', hockey spelen met de picknicktafel als doel en meer.
  • Ga vissen – plaats LEGO Mario in de boot om een hengel op zijn buikscherm te laten verschijnen. Verplaats de boot en til hem op om te proberen een vis te vangen. Er verschijnt een vis op het scherm als je er een vangt.
  • Leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar – geef deze 259-delige set cadeau als verrassing of voor de feestdagen aan kinderen die al een LEGO Super Mario startset (71360, 71387 of 71403) hebben. Die is vereist om met deze set te kunnen spelen.
  • Herbouwen en combineren – deze modulaire set is ca. 14 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep in de basisopstelling en kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario speelsets.
  • Bijbehorende app – download de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, inspirerende ideeën en meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • Stimuleer de verbeelding – LEGO Super Mario sets staan garant voor veel muntenverzamelplezier en eindeloze creatieve uitdagingen doordat ze uit te breiden en om te bouwen zijn. Ze zijn ideaal om alleen of juist samen mee te spelen.
  • Topkwaliteit – al sinds 1958 voldoen LEGO bouwstenen en onderdelen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen.
  • Veiligheid gegarandeerd – LEGO onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 71422
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Super Mario
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997463
Barcodes:
5702017415741
5702017415741
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal onderdelen:
259
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Mario
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
24x20x14 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,8x26 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
321
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,667
Totaal aantal beoordelingen:
9
5702017415741
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
37.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Super Mario uitbreidingsset Picknick bij Mario's huis 71422
37.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?