LEGO® DREAMZzz™ sets

Stap in een magische droomwereld met de LEGO® DREAMZzz™ sets van Intertoys! Dit nieuwste LEGO® thema dat gebaseerd is op de gelijknamige tv-serie LEGO® DREAMZzz™ combineert dromen en spelen op een unieke manier! De LEGO® DREAMZzz™ bouwsets bieden niet alleen veel bouwplezier, maar helpen kleine bouwers ook nog eens bij het verbeteren van hun slaap. Ga op avontuur met het schildpadbusje van mevrouw Castillo of beleef een wilde rit met de ruimtebus van dhr. Oz. De wildste avonturen staan op jou te wachten! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 15 van 15  producten
 • 62.99 49.99

  incl. BTW

  Je bespaart 13.-
 • 139.99 114.99

  incl. BTW

  Je bespaart 25.-
 • 52.99 42.99

  incl. BTW

  Je bespaart 10.-
 • 29.99 22.49

  incl. BTW

  Je bespaart 7.50.-
 • 20.99 19.99

  incl. BTW

  Je bespaart 1.-
 • 104.99 84.99

  incl. BTW

  Je bespaart 20.-
 • 99.99 74.99

  incl. BTW

  Je bespaart 25.-
 • 84.99 67.99

  incl. BTW

  Je bespaart 17.-
 • 20.99 19.99

  incl. BTW

  Je bespaart 1.-
 • 89.99 74.99

  incl. BTW

  Je bespaart 15.-
1 - 15 van 15  producten

Ga op missie met een LEGO® DREAMZzz™ set

Beleef het grootste avontuur tijdens een missie met de LEGO® DREAMZzz™ sets en haar helden: de Droombewakers. Samen versla je de Nachtmerriewezens die voorkomen in de nachtmerries van onschuldige dromers. Zo zorgen jullie ervoor dat alle kinderen weer kunnen dromen over leuke en positieve dingen.


Het leuke aan een LEGO® DREAMZzz™ set is dat deze bovendien altijd op twee verschillende manieren gebouwd kan worden. Zo bepaal je zelf welke gadgets en accessoires het beste aansluiten op jouw spannende verhaallijnen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met de verschillende bouwsets en ga op ontdekkingstocht in jouw magische droomwereld.


LEGO® DREAMZzz™ sets helpen kinderen beter te slapen

Dat spelen met LEGO® leuk is wist je waarschijnlijk al, maar wist je ook dat de LEGO® DREAMZzz™ sets speciaal zijn ontworpen om de slaap van kinderen te verbeteren? Ze stimuleren kinderen om over hun dromen te praten, minder bang te zijn voor nachtmerries en hun fantasie de vrije loop te laten gaan.


Door over hun dromen na te denken kijken kinderen ernaar uit om te gaan slapen, zodat ze de droomwereld nog verder kunnen verkennen. Even creatief en fantasierijk spelen met een LEGO® DREAMZzz™ set voor het slapengaan? Alleen maar goed! Zo doen ze inspiratie op voor hun eigen dromen én komen ze goed tot rust voordat ze hun bedje instappen.


Hoewel nachtmerries er nu eenmaal bij horen, is het fijn om te weten dat er iets bestaat dat hulp kan bieden bij het verwerken van die enge dromen. Zo leren kinderen van de LEGO® DREAMZzz™ serie en bouwsets dat je nachtmerries kunt overwinnen en daarom eigenlijk helemaal niet zo eng hoeven te zijn. Als de Droombewakers het kunnen, dan zij ook!


Meer te weten komen over de wereld van LEGO® DREAMZzz™? Je ontdekt het op onze LEGO® DREAMZzz™ pagina.