• Home
  • Sinterklaascadeaus kopen? Vind hier cadeautips & meer | Intertoys
Het pakhuis van Sinterklaas

Het Pakhuis van Sinterklaas

Vier Sinterklaas samen met Intertoys! Op deze pagina vind je vanaf oktober de beste cadeautips voor het perfecte Sinterklaasspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. En trouwens ook voor volwassenen! Van grote bouwsets tot kleine schoencadeautjes: Intertoys biedt een cadeau voor elk budget.


Top 20 Sinterklaascadeautjes voor op je verlanglijstje

Sinterklaas is bijna in het land en dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd om voor Sinterklaas cadeautjes op een verlanglijstje te zetten! Waarschijnlijk ben jij al druk bezig met het knippen en plakken in jouw Speelboek. Kun je nog wat cadeau ideeën voor je verlanglijstje gebruiken? Bij Intertoys vind je een top 20 met leuke sinterklaascadeautjes die zeker niet mogen ontbreken op jouw verlanglijstje!


In onze top 20 vind je de populairste en meest betoverende sinterklaascadeautjes die je niet wilt missen. Of je nu op zoek bent naar cadeau inspiratie voor kinderen, tieners of volwassenen, je vindt hier voor iedereen de leukste inspiratie. Laat je inspireren, droom weg bij de mooiste geschenken en vul jouw verlanglijstje met het leukste speelgoed uit onze top 20. Wie weet wat voor moois Sinterklaas cadeau zal doen op Pakjesavond!


Trouwens! Wist je dat je bij Intertoys je hele verlanglijstje kunt winnen? Doe mee met onze Win je lijstje winactie en misschien win jij straks wel jouw favoriete speelgoed uit onze top 20 sinterklaas cadeautjes.De beste tips voor het maken van een verlanglijstje

Hulp nodig met het vullen van je verlanglijstje? Met behulp van het enige echte Intertoys Speelboek heb je je verlanglijstje zo gevuld met bijvoorbeeld bouwsets van LEGO, games voor de Nintendo Switch en L.O.L. Surprise! poppen.


Wil je alleen topspeelgoed op je verlanglijstje? Kijk eens tussen onze Toy Toppers, dan weet je zeker dat je het beste Sinterklaasspeelgoed op je verlanglijstje zet.


Is je verlanglijstje klaar? Geef deze dan snel aan Sinterklaas zodat hij ermee aan de slag kan gaan. Of doe mee met onze fantastische Win je lijstje winactie en maak kans om al jouw Sinterklaascadeautjes te winnen! Hoe dan ook: je verlanglijstje vullen wordt hiermee al een vervroegd Sinterklaasfeestje.


Creëer de leukste pakjesavond met de tips van Intertoys

Pakjesavond, misschien wel de mooiste avond van het jaar. Voor Sinterklaas is het zeker de mooiste dag van het jaar, want hij mag namelijk Sinterklaascadeautjes uitdelen aan kinderen.


Maar het allerleukste aan pakjesavond is de gezellige sfeer. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben wij met behulp van Sinterklaas een checklist gemaakt en een aantal tips voor pakjesavond opgeschreven. Zo weet je zeker dat je je favoriete spelletjes niet vergeet en ook gaat spelen natuurlijk.


Snel je Sinterklaasverlanglijstje vullen

Dan is het 5 december, als het goed is heb je je verlanglijstje al lang ingeleverd bij Sinterklaas. Mocht je gewacht hebben tot het allerlaatste moment, dan is dit het moment om nog je verlanglijst te vullen.


Snel op zoek naar cadeautoppers? Vul je verlanglijstje aan met cadeautjes uit onze Top 20 Sinterklaascadeautjes. Inspiratie nodig? Met onze cadeau vind je voor elke leeftijd een geschikt Sinterklaascadeau voor op je verlanglijstje.


Veelgestelde vragen over Sinterklaas

Wanneer komt Sinterklaas in 2023 aan in Nederland?

De Sinterklaasintocht van dit jaar vindt plaats op zaterdag 18 november 2023.

Wanneer mag ik mijn schoen zetten?

Op het moment dat de boot van Sinterklaas aanmeert in Nederland mag je je schoentje zetten. Zing je dan wel ‘Zie Ginds Komt de Stoomboot’? Dat zou Sinterklaas een heel leuk welkom vinden. En laat je een wortel achter in je schoentje? Dan is het paard van Sinterklaas ook weer blij.

Wat moet ik vragen voor Sinterklaas?

Je hoeft niks te vragen aan Sinterklaas, maar het is wel leuk om te doen. Het belangrijkste is dat jij het leuk vindt, dus het kan van alles zijn. Wat dacht je van kleurpotloden of je favoriete speelgoedfiguurtje als poster of misschien wil jij wel een reis naar de maan krijgen van Sinterklaas, je kunt het allemaal op je verlanglijstje zetten. Hulp nodig? Misschien vind je inspiratie in ons Speelboek.