Schoencadeautjes

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje! Om Sint en Piet een handje te helpen heeft Intertoys alle leuke schoencadeautjes op een rijtje gezet. Ontdek de Sinterklaas schoencadeautjes en begin maar alvast met het oefenen van al jouw favoriete Sinterklaasliedjes. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 34  producten
 • 3.99 0.98

  incl. BTW

  Je bespaart 3.01.-
 • 6.99

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

 • 2.49

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

1 - 24 van 34  producten

Welk schoencadeau zit er in jouw schoentje?

Zodra de goedheiligman weer in ons land is, mag iedereen weer zijn schoen zetten. Het zetten van je schoen in aanloop naar Pakjesavond is een traditie die bij jong en oud geliefd is. Vol verwachting klopt ons hart, want wat is er nu leuker dan de volgende ochtend ontdekken welk leuk schoencadeau er in jouw schoen verstopt zit?


Heb jij op je mooist gezongen? Vergeet niet een prachtige tekening voor Sint en Piet of een wortel voor het paard van Sinterklaas achter te laten in jouw schoen. Wie weet tref je ’s ochtends dan een extra mooi schoencadeau in je schoentje!


Kleine en goedkope schoencadeautjes

Het leuke aan Sinterklaas schoencadeautjes is dat ze niet groot en duur hoeven te zijn. Daarom vind je bij Intertoys een ruime collectie aan kleine cadeaus voor een zacht prijsje die precies in een schoen passen. Voor zowel de allerkleinste kinderschoentjes als de grotere stappers vind je wel iets om iemand mee te verblijden.


Op zoek naar schoencadeautjes tot 5 euro? Door de prijsfilter te gebruiken vind je precies wat je zoekt. Zo wordt de zoektocht naar een geschikt cadeau een stuk makkelijker. Neem ook eens een kijkje bij onze cadeaus tot 15 euro of cadeautjes tot 5 euro voor nog meer feestelijke inspiratie.


Bij Intertoys koopt Sint de leukste schoencadeautjes

Ook dit jaar is Intertoys aangewezen als het Pakhuis van Sinterklaas en dat betekent dat je in ons assortiment de mooiste schoencadeautjes vindt. Van houten puzzels tot PLAYMOBIL setje, Intertoys heeft voor elke leeftijd wel een schitterend schoencadeautje te koop.


Bij Intertoys hebben we aan iedereen gedacht, want iedereen die uit volle borst Sinterklaasliedjes zingt verdient de volgende ochtend een leuke verrassing. Het maakt dus niet uit of Sinterklaas op zoek is naar schoencadeautjes voor een baby of kleine schoencadeautjes voor een kind, tussen onze cadeautips vind je voor ieder wat wils.


Wil jouw kleintje niets liever dan één van de pieten van Sinterklaas zijn? Tussen onze schoencadeaus vind je ook kleurrijke pietenpakken in verschillende maten, zodat kinderen de Sint goed kunnen helpen tijdens het pakjesfeest. Zo kunnen ze zich helemaal inleven in de feestelijke sfeer!