Schoencadeautjes

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje. Heb je al gezongen voor Lees meer Sinterklaas? Dan is het nu aan de Sint om de leukste schoencadeautjes te vinden. Bij Intertoys helpen wij Sinterklaas graag en hebben we vast vijf tips voor leuke schoencadeautjes opgesteld. Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 40  producten
1 - 24 van 40  producten

Schoencadeautjes tot vijf euro

Om het de Sint gemakkelijk te maken is een verlanglijstje altijd handig om in je schoen te stoppen, maar wat schrijf je op? Niet te duur, want anders ben je misschien op vijf december wel zuur.


Vijf euro is soms meer dan genoeg. PLAYMOBIL figuren of een van de dieren van Schleich zijn ideaal voor jouw verlanglijstje aan schoencadeautjes. Iets van LEGO is ook een leuk idee en dat is ook gunstig voor de portemonnee.


Leuke schoencadeautjes koop je bij Intertoys

Het belangrijkste aan schoencadeautjes is natuurlijk dat het in de schoen past, maar minstens net zo belangrijk is dat de schoenzetter het leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld fan van Pokémon? Dan is er niets leukers dan wanneer je nieuwe Pokémonkaarten aantreft in jouw schoentje.


Een ander leuk schoencadeautje zijn de kleurboeken en beautyproducten van TOPModel. Zorg je dan wel voor een leuk Sinterklaasliedje? Voor de allerkleinste schoentjes heeft Intertoys ook iets geschikts te koop: bijvoorbeeld de vossenrammelaar van VTech. Deze rammelaar is een leuk schoencadeautje om te vragen aan die lieve, goede Sint.


Sinterklaas kan ook even in het Speelboek kijken. Daar vind je ook genoeg kleine cadeautjes die geschikt zijn als schoencadeautje.


Schoencadeautjes voor verschillende leeftijden

Een verlanglijstje maken is natuurlijk ideaal voor Sinterklaas, maar hij heeft al bij ons aangegeven dat niet elk kind dat ook doet. Meestal omdat kinderen daarvoor te jong zijn of juist te oud.


Gelukkig kunnen wij de goedheiligman een handje helpen, want Intertoys heeft voor elke leeftijd wel een schoencadeautje te koop.


Voor de allerkleinste schoentjes tot 2 jaar kan je denken aan schoencadeautjes van bijvoorbeeld Little Dutch of Addo.


Is de schoenzetter helemaal fan van auto’s, treinen of helikopters? Dan is een speelgoedvoertuig het ideale schoencadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.


Voor de allergrootste schoenen is een leuk kaartspelletje zoals Beverbende of een Funko Pop figuur een geweldig schoencadeautje, maar dan verwacht de Sint wel dat ze een liedje zingen. Op onze Toy Topperpagina vind je nog meer schoencadeautjes voor verschillende leeftijden.


Op zoek naar nog meer cadeautips voor Sinterklaas of andere gelegenheden? Kijk dan eens op onze cadeautipspagina. Wil je meer tips & tricks voor de beste pakjesavond of meer weten over Sinterklaas bij Intertoys? Kijk dan op onze Pakhuis van Sinterklaaspagina.