• Home
  • Speelgoedboek 2024: hét enige echte speelboek! | Intertoys

Het Intertoys Speelboek

Het is weer voorbij! Het enige echte speelgoedboek van Nederland was vanaf oktober tot december weer gratis op te halen bij één van onze Intertoys winkels. Dat was weer volop genieten; door het boek bladeren om het coolste speelgoed te bekijken en cadeau inspiratie op te doen. Het was weer tijd om jouw verlanglijstje samen te stellen met onder meer de leukste speelfiguren en de tofste spellen.


Hou deze pagina in de gaten voor updates over de volgende editie! Tot die tijd kun je nog nagenieten van een aantal vorige edities.


Speelboek - ken je deze nog?

Al sinds jaar en dag komt elk jaar het prachtige Intertoys Speelboek uit. Sinds het eerste exemplaar dat in 1987 verscheen, is het boek door de jaren heen flink veranderd. Dus wat is er nou leuker dan een greep uit die klassieke speelgoedboeken eens tevoorschijn te toveren?


Van de klassieke Game Boy en MP3-spelers tot aan die schattige Furby en welbekende geel met blauwe rolschaatsen: bereid je voor op een nostalgische trip en ontdek de mooiste speelgoedrages uit 35 jaar aan Intertoys speelgoedboeken!


Speelgoedboek 2024

De volgend editie van het Intertoys Speelboek zal net als de 2023 editie weer boordevol uitdagende games, spannende winacties en natuurlijk het allerleukste speelgoed zitten. Wil jij op de hoogte blijven? Houd onze website goed in de gaten en volg onze social media kanalen voor de laatste updates. Zo ben jij als eerste op de hoogte en mis je niks meer van het enige echte Speelboek.


Folder en acties

Wil je ook de rest van het jaar op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen? Neem dan ook eens een kijkje op onze acties en folder pagina. Hier ontdek je het nieuwste speelgoed, topaanbiedingen en speelgoed met hoge kortingen.