Speelgoed kopen voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar

Peuters vanaf 18 maanden oud leren steeds meer over hun omgeving en worden steeds nieuwsgieriger. Samenspelen is heel belangrijk bij het ontdekken en leren. Interacteren met andere kinderen en samen spelletjes doen met mama of papa. Intertoys helpt je bij het vinden van het perfecte cadeau voor peuters van 18 maanden tot 3 jaar om samen mee te spelen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 792  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 33
Toon volgende pagina
 • 129.99 79.98

  incl. BTW

  Je bespaart 50.01.-
 • 64.99 52.99

  incl. BTW

  Je bespaart 12.-
 • 49.99

  incl. BTW

 • 64.99 52.99

  incl. BTW

  Je bespaart 12.-
 • 129.99 109.99

  incl. BTW

  Je bespaart 20.-
 • 129.99 106.99

  incl. BTW

  Je bespaart 23.-
1 - 24 van 792  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 33
Toon volgende pagina

Motoriekspeelgoed cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar

Kinderen van 2 jaar oud zijn volop in ontwikkeling. Naast hun grofmotorische vaardigheden verbeteren ze ook gaandeweg hun fijne motoriek. Dit doen ze door naar een voorwerp te kijken en vervolgens een bewuste handeling uit te voeren om er iets mee te doen.


Voorbeelden hiervan zijn een kraal vastpakken, ergens in knippen of een potlood gebruiken. Dergelijke handelingen leren de zintuigen om samen te werken en zorgen telkens voor nieuwe verbindingen bij je peuter.


Perfect speelgoed om de fijne motoriek en de fantasie van 2-jarigen te stimuleren is klei. Bij Intertoys koop je potjes kleurrijke klei van topmerken als Play-Doh en Nick Jr. waarmee jouw kleine kunstenaar naar hartenlust kan creëren. Naast klei vind je in onze collectie creatief speelgoed zoals vingerverf en andere leuke hobby- en knutselspullen. Ideaal om cadeau te geven aan een kind van 2 jaar.


LEGO DUPLO cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar

Ander leerzaam speelgoed voor een 2-jarige zijn de sets van LEGO DUPLO. Zo kunnen peuters bijvoorbeeld samen met mama, papa of een leeftijdsgenootje fijn bouwen aan een treinset. Leg de rails neer en laat de stoomtrein of goederentrein eroverheen rijden. Tjoek tjoek!


Houd jouw kleintje meer van dieren? Kies dan voor één van de prachtige LEGO DUPLO boerderijsetjes. Spelenderwijs verbeteren peuters hun ruimtelijk inzicht en tevens gebruiken ze volop hun fantasie. Onze LEGO DUPLO sets vormen zodoende een ideaal cadeau voor een kind van 2 of 3 jaar oud.


Fantasierijk buitenspelen met buitenspeelgoed

Voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar is buitenspelen misschien wel het leukste dat er is. Bij Intertoys koop je het mooiste buitenspeelgoed. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig speelhuis van Smoby waarin kinderen van ongeveer 2 jaar oud samen met vriendjes en vriendinnetjes hun eigen avonturen bedenken. Ook een glijbaan, schommel, driewieler of step van Little Tikes of Smoby vormt een prachtig cadeau waarmee elke zomer wordt opgevrolijkt.


Heerlijk spetteren! Peuters vanaf 18 maanden oud kunnen fantasierijk spelen met het mooie waterspeelgoed van Intertoys. Ons assortiment bevat kleine zwembadjes waar de kleintjes heerlijk in kunnen plonzen. Hierbij is veiligheid natuurlijk altijd het belangrijkste, dus koop er direct een setje kleurrijke zwembandjes bij. Een prachtige watertafel van Little Tikes in de achtertuin laat kinderen ook heerlijk creatief spelen, alleen of samen met anderen.


Interactief speelgoed voor 2-jarigen

Intertoys biedt volop interactief speelgoed waarmee jouw kindje van 2 jaar van alles kan ontdekken. De Toet Toet Auto’s van VTech zijn leuke autootjes, vliegtuigen en andere voertuigen die uitgerust zijn met vrolijke melodietjes en grappige zinnetjes.


Topmerk VTech biedt nog veel meer leerzaam speelgoed voor peuters van 2 jaar oud. Maak bijvoorbeeld kennis met het speelpret olifantje, de magische eenhoorn en Codi de Robodino. In ons assortiment vind je daarnaast volop interactief peuterspeelgoed van Bing, PAW Patrol en Fisher-Price om cadeau te geven aan jouw dochter, neefje of petekind. Met deze speeltjes maken peuters spelenderwijs kennis met dieren, cijfers, woordjes, kleuren en meer.