Spetterend waterspeelgoed

Met ons waterspeelgoed voor buiten beleef jij het grootste waterplezier. Ga lekker buitenspelen en geniet van onze Lees meer opblaasfiguren, waterpistolen, zwembandjes en nog veel meer spetterend waterspeelgoed. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 28  producten
1 - 24 van 28  producten

Chillen geblazen met opblaasspeelgoed

Geniet op het water met een opblaasfiguur van een eenhoorn, flamingo of donut. Klim op een luchtbed of in een zwemband en dobber urenlang in de zee of in het zwembad. Met het opblaasbare waterspeelgoed kun je lekker afkoelen in het water tijdens de hete zomer. In onze webshop koop je het leukste opblaasspeelgoed voor ultiem waterpret!


Waterspeelgoed voor de allerkleinsten

Intertoys heeft speciale baby zwembandjes beschikbaar zodat de allerkleinsten ook kunnen genieten in het water. Vanaf een paar maanden oud kun je je kindje al in een speciale baby zwemband zetten.

Met onze zwemtrainers en zwembandjes leren jonge kinderen zwemmen als de beste. In onze webshop vind je zwemtrainers geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 30 kilogram. Kies het juiste opblaasbare waterspeelgoed en beleef oneindig veel waterplezier.


Als een vis in het water met Intertoys’ zwembadspeelgoed

Er is natuurlijk niks leuker dan je in de zomer te vermaken in het zwembad. Hiervoor gebruik je het allerleukste zwembadspeelgoed van Intertoys. Gooi bijvoorbeeld duikvissen of duikringen in het zwembad en duik het zwembadspeelgoed op.

Met een snorkelset of duikbril zit je bovenop de actie en kun je alles van dichtbij bekijken. Of beweeg je voort als een echte zeemeermin met een zeemeerminstaart.


Een dagje op het strand

Liefhebbers van de zee trekken natuurlijk meteen naar het strand zodra de zon begint te schijnen. Gelukkig vind je bij Intertoys, naast al het zwembadspeelgoed, ook genoeg waterspeelgoed voor op het strand. Spot de vissen in de zee met een duikbril of snorkelset. Met onze schepnetten kun je de vis ook nog eens vangen.

Liever iets stoerder waterspeelgoed? Met een bodyboard kun je de hoogste golven tegemoet surfen. Als je bent uitgezwommen kun je het water ook het strand op brengen, bijvoorbeeld met een mooie emmer of gieter. Maak het zand nat en maak de mooiste zandkunstwerken.


Het leukste waterspeelgoed voor buiten

Zin in waterpret in de tuin? Bij Intertoys vind je het leukste waterspeelgoed voor buiten. Met de watertafels en waterbanen van Intertoys kun je bouwen, spetteren en de bootjes door de sluizen begeleiden. Of kies een grappige watersproeier die je kunt aansluiten op de tuinslang.

Je beleeft het grootste plezier met onze waterpistolen. Vul bijvoorbeeld de NERF Super Soaker en richten maar! Met ons waterspeelgoed voor buiten kom je gemakkelijk de warmste zomerdagen door.