Speelgoed 4 tot 6 jaar

Intertoys heeft het leukste speelgoed verzameld voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. In onze webshop vind je LEGO setjes, spellen en knutselspullen speciaal gericht op de ontwikkeling van elke kleuter. Jouw favoriete speelgoed voor 4-jarigen en kinderen van 5 jaar vind je bij Intertoys! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 285  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 12
Toon volgende pagina
1 - 24 van 285  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 12
Toon volgende pagina

Het beste cadeau voor 4 en 5-jarigen

Zodra een kindje 4 jaar wordt, vinden er heel wat ontwikkelingen plaats. De overgang van peuter naar kleuter wordt gemaakt en dat betekent naar school! Het liefst koop je speelgoed speciaal gericht op kinderen van 4 of 5 jaar oud.


Op school doet je kindje namelijk veel vaardigheden en kennis op. Dat betekent dat de interesse in nieuwe dingen groter wordt en dat speelgoed meer gericht moet zijn op leren en ontdekken. Intertoys helpt jou bij het uitzoeken van een perfect cadeau voor een kind van 4 of 5 jaar oud.


Leerzaam speelgoed

De beste manier om dingen te leren is natuurlijk met educatief speelgoed. Met ons educatieve speelgoed voor 4 en 5 jaar oud ontdek je steeds iets nieuws. Met de Ravensburger Tiptoi sets leer je bijvoorbeeld het leven op de boerderij of de wereldatlas kennen.


Het educatieve speelgoed van Jumbo laat je kennismaken met de onderwerpen die behandeld worden in groep 1 en 2. Daarnaast kun je leren lezen en schrijven met de Jumbo Ik leer sets. Zo bereid je jouw kleuter goed voor op de basisschool.


Met onze voorleesboeken verbeter je de woordenschat van jouw kleintje. Prikkel jouw kleuter met de verhalen van Dikkie Dik of Woezel & Pip. Verder hebben wij boekjes beschikbaar om zelf te leren lezen. Ideaal om letters en woorden te leren herkennen.


Bouwen met speelgoed voor kinderen van 4 jaar en ouder

De fijne motoriek van kleuters is al veel beter ontwikkeld dan dat van peuters. Kinderen vanaf 4 jaar bedenken graag dingen om te bouwen en zijn dol op constructiespeelgoed. Bouwen is niet alleen heel leuk voor kleuters, maar ook goed voor de ontwikkeling.


Bouwen bevordert onder andere de creativiteit en het zelfvertrouwen. Een zelfgebouwd kunstwerk creëert een gevoel van trots bij iedere kleuter. Een LEGO setje speciaal voor een kind van 4 jaar of ouder is perfect voor de jonge bouwers.


Deze LEGO 4+ setjes hebben precies de juiste moeilijkheidsgraad en mate van uitdaging voor kleuters. Er zijn onder andere sets van LEGO City, LEGO Friends en LEGO Ninjago beschikbaar voor 4 jaar en ouder. Liefhebbers van Marvel, Frozen en andere Disney figuren zijn urenlang zoet met de bouwsets van Intertoys.


Buitenspelen

Lekker buiten rondrennen, spelen en bewegen is heel goed voor de gezondheid van jouw kleintje. Bij kinderen op de bassischool worden zelfs de leerprestaties en cognitieve ontwikkeling verbeterd door het buitenspelen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zelfstandig doch onder toezicht naar buiten.


Geef het leukste buitenspeelgoed daarom cadeau aan een kind van 4 of 5 jaar oud. Kleuters kunnen zich onder andere vermaken met een junior Space Scooter waarop ze lange afstanden kunnen afleggen. Daarnaast is een watertafel of een speelhuis ideaal buitenspeelgoed voor 4 en 5-jarigen.