Zwembadaccessoires & onderhoud

Extra lang genieten van een zwembad in de tuin doe je met deze handige zwembadaccessoires! Onderhoud jouw Lees meer zwembad met de juiste producten en je beleeft de hele zomer de grootste waterpret. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 25  producten
 • 8.99

  incl. BTW

 • 2.98

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

 • 14.99

  incl. BTW

 • 2.49

  incl. BTW

 • 5.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

1 - 24 van 25  producten

Hoe moet je je zwembad schoonmaken?

Als je van plan bent om jouw opblaasbare of frame zwembad een tijdje buiten te laten staan, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Bij Intertoys vind je allerlei producten waarmee je een zwembad goed kan onderhouden. Want hoe beter je het zwembad onderhoudt, hoe langer je geniet van dit leuke buitenspeelgoed.


Met de chloortabletten houd je het water schoon en algenvrij. Zo hoef je niet iedere dag het water opnieuw te verversen. Liever ook geen bladeren en kleine beestjes in het water? Met een handige afdekhoes voor je zwembad houd je alle insecten buiten en zwemmen er niet opeens ongenodigde dierenvriendjes in het bad.


In ons assortiment vind je verschillende producten waarmee je het zwembad zo lang mogelijk schoon houdt. Zo vind je allerlei losse producten, maar kan je ook kiezen voor een volledige zwembad onderhoudsset. Met deze set heb je in één keer alles wat je nodig hebt om je zwembad schoon te maken.


Ontdek alle zwembadaccessoires

Op zoek naar een zwembadtrap of afdekhoes? Dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Naast alle onderhoudsproducten vind je in ons assortiment ook allerlei zwembadaccessoires. Met deze zwembad onderdelen haal je het meest uit je buitenbad.


Zo klim je makkelijker in en uit het bad met een handige zwembadtrap of bescherm je de bodem van het zwembad met ondertegels. Ook als je op zoek bent naar een pomp om jouw opblaasbare zwembad op te pompen kan je bij ons terecht.


Koop de praktische zwembadaccessoires bij Intertoys

Wist je dat je jouw nieuwe zwembadaccessoires en onderhoudsproducten heel makkelijk via de webshop bestelt? Bekijk het assortiment en vul jouw winkelmandje met je favoriete producten. Voor je het weet kan je al aan de slag met het onderhoud van je zwembad!