Betalen op Intertoys.nl


Om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je op onze website op de volgende manier betalen:

 • iDEAL
 • PayPal
 • Creditcard (MasterCard/VISA)
 • Intertoys Kadokaart
 • KidsCadeau kaart
 • VVV Cadeaukaart
 • DE Cadeaukaart
 • Klarna


iDEAL


Elektronisch betalen via iDEAL is gemakkelijk en veilig wanneer je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Kies jouw bank en volg de aanwijzingen op het scherm.


PayPal


Met een PayPal-account kun je jouw bestelling op een veilige manier betalen. Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmogelijkheid PayPal en vul je accountgegevens in. Zodra je betaling wordt goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt en ontvang je een bevestiging per mail.


Let op: voor Click & Collect bestellingen kan er niet worden betaald met PayPal.


Creditcard (MasterCard, VISA):


Op onze website accepteren we MasterCard, VISA. Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling plaatst. Belangrijk om te weten is dat je order in sommige gevallen een kleine vertraging kan oplopen, in verband met financiële- en veiligheidscontroles.


Veilig betalen met jouw creditcard:

Op onze website winkel je in een beveiligde omgeving waar je betaalgegevens met grote zorgvuldigheid worden behandeld. Samen met jouw creditcardverstrekker zorgen we dan ook voor een goede afhandeling van je betaling. Voor de grootst mogelijke veiligheid en de optimale bescherming van jouw persoonlijke gegevens is de gehele betalingsafdeling van Intertoys.nl uitgerust met de modernste veiligheidstechnologie (SSL-codering). SSL staat voor Secure Locker Layers, een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet dat speciaal ontworpen is om persoonsgegevens te bewaken. De meeste browsers ondersteunen SSL, waaronder Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome. Weet je niet zeker of je browser SSL ondersteunt, controleer dan de browsergegevens bij de Internet Service Provider (ISP).


Vul jouw unieke controlenummer in:

Om jouw transacties op internet nog verder te beveiligen, ben je bij een creditcardbetaling verplicht het controlenummer van je creditcard (CVC2- of CVV2-nummer) aan te geven. Deze nummers staan niet op de magneetstrip van je creditcard opgeslagen en verschijnen daarom niet op kwitanties.
Bij VISA en MasterCard vind je het 3-cijferige controlenummer van de creditcard rechtsboven op de strook met je handtekening, naast het eventuele nummer van de creditcard. Bij American Express staat het controlenummer van de creditcard aan de voorzijde van de kaart, rechtsboven het nummer van de creditcard. Bij misbruik van je creditcard door onbevoegde personen kun je bij je creditcardverstrekker bezwaar indienen.


Als je tijdens het bestelproces langer dan 20 minuten geen gebruik maakt van de site, word je automatisch en voor je eigen veiligheid teruggestuurd naar de homepage. Heb je tijdens het winkelen je Intertoys-account geactiveerd, dan blijven daar ook alle gekozen artikelen zichtbaar in je winkelwagentje. Als je creditcardtransactie niet wordt geaccepteerd, dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardverstrekker.


Mijn creditcard wordt geweigerd, wat nu?

Je creditcard kan om een aantal redenen worden geweigerd:

 • Je creditcard kan vervallen zijn. Controleer daarom de vervaldatum van je kaart.
 • Je kunt de kredietlimiet hebben bereikt. Neem contact op met je bank om na te gaan of je de toegestane aankooplimiet hebt overschreden.
 • Op dit moment worden creditcardbetalingen alleen geaccepteerd als de bestelling met een Nederlands IP-adres is gedaan en wordt betaald met een creditcard waarvan Nederland het land van uitgifte is. Is dit niet het geval, dan word je creditcardbetaling geweigerd.
 • Misschien heb je bepaalde informatie onjuist ingevoerd. Controleer goed of je alle verplichte velden juist hebt ingevuld.
 • Het kan zijn dat de naam van de kaarthouder niet overeenkomt met de adresgegevens die de creditcardverstrekker van je heeft of andersom. Bij American Express moeten bijvoorbeeld het factuur- en bezorgadres hetzelfde zijn.


Let op: voor Click & Collect bestellingen kan er niet worden betaald met een creditcard.


Intertoys Kadokaart


Natuurlijk kun je ook betalen met een Intertoys Kadokaart. Je kaart moet dan wel zijn voorzien van een kraslaag met veiligheidscode. Deze kun je vinden op de achterkant van de kaart. Zonder deze kraslaag en code is het jammer genoeg niet mogelijk om een online aankoop te doen met de kadokaart.


Heb je een kaart met kraslaag en code en wil je hiermee betalen? Kies dan in het bestelproces voor de betaaloptie 'Intertoys Kadokaart' en voer het kaartnummer en de veiligheidscode in. Het bedrag wordt direct van de kaart afgeschreven.

 • Als de kaart meer saldo bevat dan het bedrag dat je wilt betalen, dan blijft het restbedrag gewoon op de kaart staan.
 • Bevat de kaart minder saldo dan nodig is voor je betaling, dan kun je het restant voldoen met een andere kadokaart, met iDEAL of met een creditcard.


Terugboeken saldo kadokaart

Het kan altijd gebeuren dat een bestelling niet wordt afgerond. In de meeste gevallen zal het saldo van de kadokaart na maximaal 24 uur worden teruggeboekt op het kadokaartnummer.


Checken saldo kadokaart

Wil je weten hoeveel saldo je op je kadokaart hebt staan? Dat kun je hier bekijken.


Hulp nodig met je kadokaartbetaling?

Als er iets misgaat met je kadokaartbetaling of je hebt er vragen over, dan helpt onze Afdeling Klantenservice je graag verder. Bekijk hier hoe je contact kunt opnemen met onze Klantenservice.


Let op: als je hebt betaald met een Intertoys Kadokaart is het belangrijk dat je deze bewaart tot je aankoop volledig naar wens is.


KidsCadeau kaart


De KidsCadeau kaart kun je in onze winkels inwisselen en sinds kort ook op Intertoys.nl. Wil je meer informatie over deze cadeaukaart? Lees het op de website van KidsCadeau kaart.


De KidsCadeau kaarten zijn twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Gebruik de KidsCadeau kaart saldochecker om de vervaldatum van jouw cadeaubon te controleren en om te zien hoeveel tegoed er op de kaart staat.


Met ingang van 1 juli 2020 is de nieuwe Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist bij besteding van meer dan 50 euro aan Elektronische Geld (EGI) een Know Your Customer (KYC) procedure. Deze controle op persoonsgegevens is bij Intertoys niet uitvoerbaar waardoor het per 1 juli 2020 niet meer mogelijk is om met meer dan 50 euro aan KidsCadeau kaart in één transactie te online betalen. Bij een poging tot dergelijke betalingen krijg je een foutmelding 120 te zien in de check-out. Het overige bedrag kan met een andere betaalmethode zoals iDEAL worden afgerond.


Let op: als je hebt betaald met een KidsCadeau kaart is het belangrijk dat je deze bewaart tot je aankoop volledig naar wens is.


VVV Cadeaukaart


Wat is de VVV Cadeaukaart?

De VVV Cadeaukaart is een multichannel-cadeaukaart en de opvolger van de VVV Cadeaubon. Meer informatie vind je op www.vvvcadeaukaarten.nl.


Hoe lang is de VVV Cadeaukaart geldig?

De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig.


Welk bedrag kan er op de VVV Cadeaukaart staan?

Elk bedrag tussen de €5,- en €150,-. Je kunt je saldo checken op www.vvvcadeaubonnen.nl/saldo-checken.


Wat betekent 100% saldo garantie?

Daar wordt mee bedoeld dat het uitstaande saldo op de VVV Cadeaukaart gegarandeerd is. Dit komt omdat VVV Cadeaukaart één van de weinige cadeaukaarten is waarvan de uitgever wordt gezien als EGI (Elektronische Geld Instelling) en moet voldoen aan hetgeen daarover in de Wft (Wet op het financieel toezicht) vastgelegd is. De uitstaande tegoeden staan geblokkeerd op een Stichting Derdengelden-rekening. Hierop wordt door De Nederlandse Bank en Autoriteit Financiële Markt toezicht uitgevoerd. Het uitstaande saldo staat dus 100% veilig.


Kan ik een deel van mijn aankoop betalen met de VVV Cadeaukaart?

Ja, het is mogelijk om een deel van de aankoop te betalen met de VVV Cadeaukaart. Het resterende bedrag kun je voldoen middels iDEAL of creditcard.


Informatie met betrekking tot de nieuwe richtlijnen tegen witwassen (AMLD5)

Met ingang van 1 juli 2020 is de nieuwe Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist bij besteding van meer dan 50 euro aan Elektronische Geld (EGI) een Know Your Customer (KYC) procedure. Deze controle op persoonsgegevens is bij Intertoys niet uitvoerbaar waardoor het per 1 juli 2020 niet meer mogelijk is om met meer dan 50 euro aan VVV in één transactie te online betalen. Bij een poging tot dergelijke betalingen krijg je een foutmelding 120 te zien in de check-out. Het overige bedrag kan met een andere betaalmethode zoals iDEAL worden afgerond. Vanwege deze onuitvoerbaarheid voor Intertoys is de optie voor betalen met VVV Cadeaukaart daarnaast niet mogelijk bij bestellingen boven 50 euro.


Let op: als je hebt betaald met een VVV Cadeaukaart is het belangrijk dat je deze bewaart tot je aankoop volledig naar wens is.


DE Cadeaukaart


DE Cadeaukaart is een open waarde cadeaukaart die te besteden is bij alle winkels die op de pagina ‘Acceptanten’ genoemd worden. De ontvanger van de cadeaukaart heeft keuze uit het gehele assortiment van al deze woonwinkels, restaurants, speelgoedzaken, tuinwinkels, modezaken, beauty, wellness en al het andere aanbod. De ontvanger kiest zelf zijn of haar gewenste product(en). De waarde van de cadeaukaart kan de gever zelf bepalen, want de kaart is oplaadbaar tussen de €5,- en €150,-. Je kunt het saldo van DE Cadeaukaart checken op de saldo-check pagina. Vul je 19-cijferige kaartcode en vervolgens je unieke pincode in, in de daarvoor bestemde vakjes en klik op ‘Check saldo’. Je ziet je saldo en de verloopdatum van DE Cadeaukaart dan verschijnen. DE Cadeaukaart is een product van Wonderbox Giftcard B.V.


Met ingang van 1 juli 2020 is de nieuwe Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist bij besteding van meer dan 50 euro aan Elektronische Geld (EGI) een Know Your Customer (KYC) procedure. Deze controle op persoonsgegevens is bij Intertoys niet uitvoerbaar waardoor het per 1 juli 2020 niet meer mogelijk is om met meer dan 50 euro aan DE Cadeaukaart in één transactie te online betalen. Bij een poging tot dergelijke betalingen krijg je een foutmelding 120 te zien in de check-out. Het overige bedrag kan met een andere betaalmethode zoals iDEAL worden afgerond.


Let op: als je hebt betaald met een cadeaukaart is het belangrijk dat je deze bewaart tot je aankoop volledig naar wens is.

Klarna


Wil je graag achteraf betalen? Dan kun je bij ons voor Klarna kiezen. Deze betaalmethode kun je kiezen bij bestellingen die worden thuisbezorgd. Hieronder lees je meer over hoe Klarna werkt.