Terug naar klantenservice overzicht

Maatregelen


Ook bij Intertoys volgen we het nieuws rondom het coronavirus op de voet. Helemaal nu we zien dat de maatregelen die genomen worden om het virus terug te dringen ons dagelijks leven zo enorm beïnvloeden. We informeren je graag hoe wij omgaan met het coronavirus.


Maatregelen in de winkel


Voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers verzoeken wij iedereen om rekening te houden met onderstaande maatregelen. Hierbij laten wij ons altijd adviseren door de richtlijnen van het RIVM.

  • Zorg voor minimaal 1,5m afstand van andere klanten en medewerkers in de winkel.
  • Houd ieder winkelbezoek zo kort mogelijk.
  • Probeer waar mogelijk met pin te betalen. Heb je contant geld? Betaal dan zonder handcontact te maken.
  • Houd er rekening mee dat wij, i.v.m. het houden van 1,5m afstand, niet te veel klanten tegelijk in de winkel kunnen hebben en het dus langer kan duren voordat je naar binnen kunt.


Daarnaast wassen onze winkelmedewerkers zeer regelmatig hun handen en houden zoveel mogelijk afstand. Ook nemen we andere hygiënemaatregelen.Beschikbaarheid in de winkels


Wij bevoorraden onze winkels regelmatig per week. We merken dat er meer vraag is naar bepaalde artikelen, waardoor deze tijdelijk niet leverbaar zijn. Voorkom onnodig winkelbezoek en check de voorraad online. Ga naar Intertoys.nl, zoek naar het artikel en gebruik onze winkelvoorraadzoeker door op Bekijk winkelvoorraad te klikken. Let op, dit geeft altijd een indicatie.


Online bestellingen


Misschien wil je op dit moment liever niet naar de winkel, dat begrijpen we. Dan kun je bestellen op Intertoys.nl.


Als laatste willen wij graag onze medewerkers bedanken. Zij zorgen er iedere dag voor dat ook in deze tijd spelen mogelijk blijft. Wij kijken uit naar over een tijd, wanneer we weer samen kunnen spelen. Want dat is het leukste wat er is.