• Home
  • Ontdek alles van Super Mario | Intertoys
Super Mario van Nintendo

De wereld van Super Mario

Groot fan van Super Mario? Bekijk dan het actuele assortiment van Intertoys met onder meer LEGO Super Mario, Mario games en mooie speelsets!

LEGO Super Mario
Super Mario games
Alles van Mario Kart
Alles van Super Mario
Super Mario speelsets en figuren
Super Mario
Super Mario
Super Mario
Super Mario
Super Mario
Super Mario

LEGO Super Mario

‘It’s-A Me, Mario!’ Met deze legendarische uitspraak heeft deze vrolijke, Italiaanse, besnorde loodgieter menig hart veroverd. Al sinds 1985 wordt het Super Mario imperium steeds verder uitgebreid en nu is deze wereld ook vereeuwigd met een eigen LEGO-lijn. Bij Intertoys vind je tal van kenmerkende LEGO Super Mario bouwsets om zelf in elkaar te zetten. Ga aan de slag met een leuke starterset, inclusief Mario figuur, en breid vervolgens jouw bouwwereld steeds meer uit met een van de uitbreidingssets. Aan het einde heb jij zowaar je eigen prachtige LEGO Super Mario wereld gebouwd met jouw eigen levels. Enkele uitbreidingssets zijn onder meer de bouwset met een Piranha Plant, Chain Chomp en de val van Thwomp.

Extra onderscheidend aan de bouwsets van LEGO Super Mario zijn de interactieve elementen die zijn toegevoegd. Door meerdere bouwsets met elkaar te combineren ontstaat er een groot level om te ontdekken. Jij bouwt de uitdagingen die Mario moet volbrengen. Beweeg het geliefde karakter over jouw level en activeer verschillende melodietjes en geluiden die afkomstig zijn uit de games. Balanceer, flipper en schud en hoor hoe Mario tegen jou praat als je alles succesvol hebt voltooid. Wil je jouw level met een knaller afsluiten? Dan kun je creatief te werk gaan met een passend eindbaasgevecht!


Super Mario Odyssey en andere Mario games

Mario zou Mario niet zijn zonder zijn vaste vriendenclub. Luigi, Peach, Toad, Yoshi: allen dragen zij bij aan de knotsgekke avonturen van onze Italiaanse vriend. Dankzij de verscheidene Super Mario games heb je nu de kans om met al deze karakters het avontuur aan te gaan. Voor de Nintendo Switch kun je gaan spokenjagen met Luigi in Luigi’s Mansion en in Super Mario Bros. is het mogelijk om met vier spelers tegelijk de gevaren van Super Mario World te trotseren. Super Mario Odyssey grijpt terug naar de nostalgie van Super Mario 64 voor de Nintendo 64 waarin je het Paddenstoelenrijk verlaat om in 3D een heuse wereldreis te maken en met Mario Kart telt maar één ding: wie racet er als eerste over de finish en pakt die felbegeerde cup?

Waar er vrienden zijn, zijn er ook vijanden. In de wereld van Mario is dat niet anders. Want hoe moet Mario de ontvoerde Peach nou redden als er geen Bowser is? Wat is een level zonder Goomba’s? En wat moeten wij nou zonder Koopa Troopa met die befaamde groene en rode schilden? Gelukkig zijn onze geliefde vijanden altijd volop aanwezig in menig Mario game. Net zo belangrijk zijn natuurlijk die vrolijke omgevingen waarin je blij rondspringt, muntjes verzamelt en tegelijkertijd geniet van de welbekende muziek en leuke geluidjes. Wat dat betreft zijn games als Super Mario Maker een genot om te spelen, want in deze games ben jij de baas over je eigen levels en bepaal jij wat er gebeurt! Of leef je helemaal uit in Paper Mario waarin ook jouw oplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Het moge duidelijk zijn dat welke Mario game jij ook kiest, er staat jou een geweldig virtueel avontuur te wachten.


Mario Kart, Mario speelsets en figuren

Breng Mario helemaal tot leven met diverse speelsets en figuren! Wat is er nou mooier dan deze loodgieter in huis te halen en je eigen avonturen te beleven. In ons assortiment vind je meerdere speelfiguren en speelsets om mee te spelen. Een leuk voorbeeld zijn de Super Mario Balancing Games en een echte uitschieter is zonder meer Mario Kart. Met de supercoole Mario Kart racebanen van Hot Wheels en Carrera kun jij je eigen parcours in elkaar zetten en met elkaar de uitdaging aangaan. Elke baan beschikt daarbij over leuke thema-elementen die je herkent van de welbekende Super Mario wereld. Daarbij is ook Mario Kart Live voor de Nintendo Switch een absolute verrijking voor plezier in de huiskamer. Hiermee zet jij je eigen racebaan uit en doorloop je diezelfde baan in-game met jouw favoriete Mario coureur. Wil je in plaats daarvan gewoon lekker op jouw eigen tempo de huiskamer doorkruisen? Bekijk dan zeker ook onze op afstand bestuurbare racefiguren en pull back auto’s van Mario, Luigi, Peach en vele anderen.